Neler Yeni

Babam bana PC aldı :)

panda_1

80+
Hocam fiyat pahalı ama yine de hayırlı olsun. Baban senden büyük ihtimal karşılık beklemeyecektir ancak PC'yi derslerindeki başarını yükseltmek için kullandığını görünce gururlanacaktır. İyi günlerde kullan. :)

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
Konu sahibi genç kardeşimin sorusu , aldığı hediyenin karşılığını nasıl verebileceği .
Babasının sistemi ucuz mu pahalı mı aldığını sormamış , herkes pahalı pahalı diye yaftalamış.
Genç kardeşimin canını sıkmaya gerek var mı ? Pahalı ya da ucuz diyerek ...
Dostum çok güzel sistem , hayırlı olsun . Keyifle kullan . Babanın emeğinin karşılığını da derslerine sıkı çalışarak iyi notlar alarak bu şekilde babanı onurlandırarak verebilirsin.keyifli forumlar. 🖐️

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hayır dostum dayım olduğu için işlemci ve ramlerden para almadı ücretsiz Windows 11 de kurdu o yüzden bu kadar uygun geldi
Bu videodaki sistemin seninkine göre daha güçlü bir işlemcisi ve daha güçlü bir ekran kartı var. Ve 2000₺ daha ucuz, ordan hesap et nasıl kazık yediğini.

chaptan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Ahmet Efe Yıldırım
Dost kazığı olmuş bu. Ama sıkıntı etme, eğlenmene bak, derslerinede iyi çalışarak babanı mutlu edebilirsin.
Knk düzeltme yaptım bakabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

(B)indirim olmuş :D
Düzeltme yaptım dostum bakabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu videodaki sistemin seninkine göre daha güçlü bir işlemcisi ve daha güçlü bir ekran kartı var. Ve 2000₺ daha ucuz, ordan hesap et nasıl kazık yediğini.
Düzeltme yaptım dostum bakabilirsin

Eren_Y

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Eren Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
oyun yardım pc toplama vb.
Instagram
https://www.instagram.com/m_upt.eren/
Steam
https://steamcommunity.com/id/jiqitter/
Twitter
hamdieren10
Discord
Capon#5386
Hayır dostum dayım olduğu için işlemci ve ramlerden para almadı ücretsiz Windows 11 de kurdu o yüzden bu kadar uygun geldi
işlemci rame 5k bile desen yemişsiniz para iadesi al babana söyle de baba şöyle biyer var abiler yardımcı olucak diye dc ni verirsin burda yardım etmek isteyen sistemden anlayan kişilerle konuşur babanı da konuşturtursun baban ikna olur ayrıca daha uzun ömürlü bi sistem almış olursun parayı çöpe atma

KlausM

80+ Silver
beğenmedim de çöpe at ama hangi çöpe attını söyle ben yenisini getirirm sna ;İ)

Takahashi Ryosuke

80+ Bronze
Konu sahibi genç kardeşimin sorusu , aldığı hediyenin karşılığını nasıl verebileceği .
Babasının sistemi ucuz mu pahalı mı aldığını sormamış , herkes pahalı pahalı diye yaftalamış.
Genç kardeşimin canını sıkmaya gerek var mı ? Pahalı ya da ucuz diyerek ...
Dostum çok güzel sistem , hayırlı olsun . Keyifle kullan . Babanın emeğinin karşılığını da derslerine sıkı çalışarak iyi notlar alarak bu şekilde babanı onurlandırarak verebilirsin.keyifli forumlar. 🖐️
çok haklısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,618
Üyeler
164,706
Son üye
Bahopito
Top Bottom