Babam bana PC aldı :)

Beyler babam bana PC aldı 9. Sınıfa geçtim lise hediyesi olarak ona bunun karşılığını nasıl verebilirim

Not: arkadaşlar şimdi fişe vaktim 11 k mış bazı cevapladığım bazı kişilere yanlış yazmışım kb

Sistem özellikleri:

16 GB Ram
Rtx 2060
İ5 10. Nesil
Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun

saçma sapan salakça yorum yazıp çocuğu üzmeyin benim cocukluğumda pc yoktu internet kafe bile yoktu pentium 3 lü kral topladı babam önemli olan verdiği para değil.
alacağı keyif ve mutluluk.
baban için napman gerektiğini söyliyim kendin için yaparsan babana yapmış olursun
ders çalış haytoluk yapma bilgisayar yüzünden puanını düşürme dersten kalma hedefinden şaşma yoksa öpücük flan önemli değil adamı aldığına pişman etmemek bu devirdeki en iyi hediyedir

çok sevindim kardeşim senin adına valorantta rank kasabilirsin. lol oynama ama gençliğin heba olur

Dost indirimi değil de dost kazığı olmuş bu. Geçmiş olsun

Babanın bir baba olarak görevinin bu olduğunu düşünüyorum sonuçta ortaokuldan liseye geçmişsin ve o da sana bunu hediye almış bunun için bir şey yapmana gerek yok. Ama onu üzmeyerek en büyük iyiliği bu şekilde yaparsın. Sadece babanın seveceği bir evlat ol

Babam da bana 8 sınıfta derslerim iyi diye telefon almıştı o günden sonra ders çalışmayı saldım

Kardeşim eğer 11k ise vatan pcyi düşünürsek çok kötü değil iyi de değil ama yapacak pirşey yok hayırlı olsun ama berbat da değil

Ho kardeşim babana en büyük hediyen okuyup güzel yerlere gelmen derslerini aksatma çok çalış keyifli oyunlar şimdiden

Uygunsuz davranış
Kardeşim sen bu hıyarları boşver hiç canını sıkma çok çok iyi bir bilgisayar almışsın kazıklanmamışsın da fiyatı gayet normal. İnsanlar youtube kanallarının belli sponsorluklar ve belli anlaşmalar ile yaptığı özel bilgisayarlarla karıştırmış sanırım çünkü senin aldığın bilgisayar gayet de normal fiyatta hiç canını sıkma. buna ekstra olarak babanı derslerine calısarak ve tüm gün bilgisayarla ugrasıp hayattan kopmayarak mutlu edebilrisin. Hem babanı bilgisayar aldıgına pişman etmezsin hem de ders calısıp sosyalleşmen senin yararına olur

La 11K imiş diyor
16K gördüm en son, 11K ise iyiymiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knk düzeltme yaptım bakabilirsin

Düzeltme yaptım dostum bakabilirsin

Düzeltme yaptım dostum bakabilirsin
Güle güle kullan, çok iyi sistem, keyfine bak.

Geri