Neler Yeni

Babam bana PC aldı :)

PokemonTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
Salih ÇARDAK
Bilgisayar alınmış, öğrenci kardeşimiz anlık hevesiyle sevincini paylaşmak istemiş ama yok kazıklanmışın yok pahalı bilmem ne... Bir hayırlı olsun diyebilme erdeminde bulunamıyor vatandaş

Dolar

80+ Silver
Beyler babam bana PC aldı 9. Sınıfa geçtim lise hediyesi olarak ona bunun karşılığını nasıl verebilirim

Not: arkadaşlar şimdi fişe vaktim 11 k mış bazı cevapladığım bazı kişilere yanlış yazmışım kb

Sistem özellikleri:

16 GB Ram
Rtx 2060
İ5 10. Nesil
Hayırlı olsun.

Smtcee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Samet
Hayırlı olsun

Bilgici Bilim

80+ Bronze
saçma sapan salakça yorum yazıp çocuğu üzmeyin benim cocukluğumda pc yoktu internet kafe bile yoktu pentium 3 lü kral topladı babam önemli olan verdiği para değil.
alacağı keyif ve mutluluk.
baban için napman gerektiğini söyliyim kendin için yaparsan babana yapmış olursun
ders çalış haytoluk yapma bilgisayar yüzünden puanını düşürme dersten kalma hedefinden şaşma yoksa öpücük flan önemli değil adamı aldığına pişman etmemek bu devirdeki en iyi hediyedir

NasdaQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Teknoloji Medeniyeti
çok sevindim kardeşim senin adına valorantta rank kasabilirsin. lol oynama ama gençliğin heba olur

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Dost indirimi değil de dost kazığı olmuş bu. Geçmiş olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan
Babanın bir baba olarak görevinin bu olduğunu düşünüyorum sonuçta ortaokuldan liseye geçmişsin ve o da sana bunu hediye almış bunun için bir şey yapmana gerek yok. Ama onu üzmeyerek en büyük iyiliği bu şekilde yaparsın. Sadece babanın seveceği bir evlat ol

Kardeşim eğer 11k ise vatan pcyi düşünürsek çok kötü değil iyi de değil ama yapacak pirşey yok hayırlı olsun ama berbat da değil

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,642
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ho kardeşim babana en büyük hediyen okuyup güzel yerlere gelmen derslerini aksatma çok çalış keyifli oyunlar şimdiden

Bakiki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Baki Değirmenci
Uygunsuz davranış
Kardeşim sen bu hıyarları boşver hiç canını sıkma çok çok iyi bir bilgisayar almışsın kazıklanmamışsın da fiyatı gayet normal. İnsanlar youtube kanallarının belli sponsorluklar ve belli anlaşmalar ile yaptığı özel bilgisayarlarla karıştırmış sanırım çünkü senin aldığın bilgisayar gayet de normal fiyatta hiç canını sıkma. buna ekstra olarak babanı derslerine calısarak ve tüm gün bilgisayarla ugrasıp hayattan kopmayarak mutlu edebilrisin. Hem babanı bilgisayar aldıgına pişman etmezsin hem de ders calısıp sosyalleşmen senin yararına olur

DaffyGraphic

80+ Silver
Top Bottom