Babam bana PC aldı :)

Hocam fiyat pahalı ama yine de hayırlı olsun. Baban senden büyük ihtimal karşılık beklemeyecektir ancak PC'yi derslerindeki başarını yükseltmek için kullandığını görünce gururlanacaktır. İyi günlerde kullan. :)

Konu sahibi genç kardeşimin sorusu , aldığı hediyenin karşılığını nasıl verebileceği .
Babasının sistemi ucuz mu pahalı mı aldığını sormamış , herkes pahalı pahalı diye yaftalamış.
Genç kardeşimin canını sıkmaya gerek var mı ? Pahalı ya da ucuz diyerek ...
Dostum çok güzel sistem , hayırlı olsun . Keyifle kullan . Babanın emeğinin karşılığını da derslerine sıkı çalışarak iyi notlar alarak bu şekilde babanı onurlandırarak verebilirsin.keyifli forumlar. 🖐️

Hayır dostum dayım olduğu için işlemci ve ramlerden para almadı ücretsiz Windows 11 de kurdu o yüzden bu kadar uygun geldi
Bu videodaki sistemin seninkine göre daha güçlü bir işlemcisi ve daha güçlü bir ekran kartı var. Ve 2000₺ daha ucuz, ordan hesap et nasıl kazık yediğini.

Dost kazığı olmuş bu. Ama sıkıntı etme, eğlenmene bak, derslerinede iyi çalışarak babanı mutlu edebilirsin.
Knk düzeltme yaptım bakabilirsin
Post automatically merged:

(B)indirim olmuş :D
Düzeltme yaptım dostum bakabilirsin
Post automatically merged:

Bu videodaki sistemin seninkine göre daha güçlü bir işlemcisi ve daha güçlü bir ekran kartı var. Ve 2000₺ daha ucuz, ordan hesap et nasıl kazık yediğini.
Düzeltme yaptım dostum bakabilirsin

3060 sistem alınırdı o paraya. Dost kazığı yemişsiniz.

Hayır dostum dayım olduğu için işlemci ve ramlerden para almadı ücretsiz Windows 11 de kurdu o yüzden bu kadar uygun geldi
işlemci rame 5k bile desen yemişsiniz para iadesi al babana söyle de baba şöyle biyer var abiler yardımcı olucak diye dc ni verirsin burda yardım etmek isteyen sistemden anlayan kişilerle konuşur babanı da konuşturtursun baban ikna olur ayrıca daha uzun ömürlü bi sistem almış olursun parayı çöpe atma

beğenmedim de çöpe at ama hangi çöpe attını söyle ben yenisini getirirm sna ;İ)

Konu sahibi genç kardeşimin sorusu , aldığı hediyenin karşılığını nasıl verebileceği .
Babasının sistemi ucuz mu pahalı mı aldığını sormamış , herkes pahalı pahalı diye yaftalamış.
Genç kardeşimin canını sıkmaya gerek var mı ? Pahalı ya da ucuz diyerek ...
Dostum çok güzel sistem , hayırlı olsun . Keyifle kullan . Babanın emeğinin karşılığını da derslerine sıkı çalışarak iyi notlar alarak bu şekilde babanı onurlandırarak verebilirsin.keyifli forumlar. 🖐️
çok haklısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,992
Üyeler
190,845
Son üye
Leader
Geri