Arama sonuçları: *

1. C

Ucuz ve güvenilir bilgisayar parçalarını nereden bulabilirim?

Ben 15k ya çıkana kadar o bilgisayar 20 olur :( 1670453991 Maksimum 12k laptop öneriniz de varsa alabilirim. Enazından uygun gelirse seçeneklerimden birisi olur
  2. C

Ben de istiyorum laptop ama güncel oyunları rahatlıkla açacak, bütçeme uygun ve uzun süre gidecek bir laptop yok (bulamadım) 1670453826 Baya cahilim açıkçası. Rx6600 toplamak neden zor? Fiyatı yönünden mi, eşleştiği parçalar nedeniyle mi?
  3. C

Ryzen 5 5600 ve 2060 super sistem düşünüyorum. Düzenli biriktirmeme rağmen zaten sürekli fiyat artıyor. Forumda aktif olup kovalayacağım teşekkürler.
  4. C

Merhabalar hocam, şu sıralar bilgisayar toplamak istiyorum. Önümde üniversite var fakat laptop fiyatları malum ve laptoplara sıcak bakamıyorum, daha çok onlar bize sıcak bakıyor ^^ 10k civarı bir bütçem var diyelim, kasımı kaçırdım ama şu saatten sonra almak mantıklı mı? Alacaksam nerede parça...
  5. C

Belirttiğim sistemlerden hangisi daha F/P olur?

7k 7k 8k 7k Orta halli bir sistem arıyorum. Bütçem de 7-8k civarı, bulduğum 2. el sistemleri Pahalı/daha ucuz olabilir/iyi şeklinde ve fiyatına değecek olan hangisiyse belirterek görüşlerinizi paylaşır mısınız? şimdiden çok teşekkürler.
  6. C

Ryzen 5 5600g sisten 7.600tl değer mi

teşekkür ederim dediğiniz gibi bunlara bakacağım, üst dğzey oyunlar oynamayacağım ve blender vs. program kullanmayı düşünmüyorum
  7. C

2. elden parça kovalayacağım bana sistem önerebilir misiniz? 8k bütçem var
  8. C

performans karşılaştırması olarak nasıl değerlendirirsiniz
  9. C

2. elden bunu almayı düşünüyorum 8bin bandında başka sistem bulamadım ve toplayacak bilgiye de maalesef sahip değilim. sizce iyi midir? fiyatını hakediyoe mu yoksa daha iyi sistemler önerebilir misiniz yakın fiyata?
Top Bottom