Arama sonuçları: *

1. C

İlk Toplamayı düşündüğüm sistem. Fikirleriniz nedir

hangisini al diyosun benimki mi yoksa senin linkini koyduğun mu
  2. C

10.000 1606860114 bütçem 10.000 aşmadan neler önerirsin bide zaten bu sistem ilk sistemim olucak beni bi 2 3 yıl götürsün sonra değitirirm diye düşünmüştüm. ssd bilmediğim marka kullanmak istemedim ama önerilere açığım tabi
  3. C

peki ne önerirsin rtx 20 yerine aynı veya daha düşük fiyatta 1606857844 senin önerin nedir kasanın ısınma sorununu extra fanlarlar cözücem bende extra fan var onları listeye koymadım
  4. C

Toplamayı düşündüğüm pc ne düşünüyorsunuz?

yeni upgradeli versiyonu
  5. C

diyorum ya çok bilmiyorum zaten o yüzden yardım istiyorum hahahah 1606841281 bilmediğim için soruyorum yardım istiyorum yorumunda çok yardımcı olur sağol 1606841328 çok teşekkür ederim önerilerin için ve şimdi bakıcam önerilerine
  6. C

İlk topadığım pc olucak ve hiçbir bilgim vs yoktur son 2 3 haftada öğrendiklerim üzerinden bu pc yi kurdum eksik veya fazla olduğunu düşündüğünüz şeyler varsa ve söylerseniz çok mutlu olurum çünkü hiçbir deneyimim yok bu konuda, oynicağım oyunlar warzone, pubg, gta, es2, f1, grand turismo vs...
  7. C

PC Toplama yardım/tavsiye (ilk kez PC topluyorum)

zaten ilk baştaki planımda 5 3600, b550-a pro hangi markanınki, kasa zaten şimdilik öylesine koydum kasa ne önerirsin, ssd harddisk ve ram ler ortalama bir fiyat gözüksün diye koydum oraya. 1606776404 g27 var o yüzden seti 10000 e dahil etmedim zaten hala araştırıyorum bu kaba taslak bir toplama
  8. C

PC Toplama yardım/tavsiye (ilk kez PC topluyorum)

İlk kez bir pc topluyorum bundan önce hep PlayStation oynadım hiçbir zaman pc oynamadım veya toplamadım o yüzden hiç bir bilgim yok. Yaklaşık 1,2 aydır araştırma yaparak öğrenmeye çalışıyorum, orta seviye bir pc toplamak istiyorum oynicağım oyunlar warzone, ets2, yarış oyunları vs. Bu sistemi...
Top Bottom