peki ne önerirsin rtx 20 yerine aynı veya daha düşük fiyattartx 20 serisi artık alınmaz aşırı ucuza bulunmadıkça
senin önerin nedir kasanın ısınma sorununu extra fanlarlar cözücem bende extra fan var onları listeye koymadım10000tl 'ye Rtx 2060 mı? Baya pahalı. Ayrıca Windforcelarda ısınma problemi var.
Tam olarak bütçeniz kaç tl?senin önerin nedir kasanın ısınma sorununu extra fanlarlar cözücem bende extra fan var onları listeye koymadım
Kasa değil ekran kartı sorunlu.peki ne önerirsin rtx 20 yerine aynı veya daha düşük fiyatta
Mesaj otomatik birleştirildi:
senin önerin nedir kasanın ısınma sorununu extra fanlarlar cözücem bende extra fan var onları listeye koymadım
10.000Tam olarak bütçeniz kaç TL?
bütçem 10.000 aşmadan neler önerirsin bide zaten bu sistem ilk sistemim olucak beni bi 2 3 yıl götürsün sonra değitirirm diye düşünmüştüm. ssd bilmediğim marka kullanmak istemedim ama önerilere açığım tabiEkran kartı düşük kalmış bir de sorunlu.
SSD değiştirmeni öneririm.
Kasa değil ekran kartı sorunlu
hangisini al diyosun benimki mi yoksa senin linkini koyduğun muSinerji Goose Ryzen 5 5600 16GB 512GB NVMe M.2 SSD Sapphire Radeon Pulse 16GB RX7800XT Sistem Tavsiyesi
Sinerji Goose Ryzen 5 5600 16GB 512GB NVMe M.2 SSD Sapphire Radeon Pulse 16GB RX7800XT Sistem Tavsiyesi fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Fiyat olarak buna yaklaşmış ama bunu almak daha mantıklı
Link koyduğum daha yeni ve daha iyi bir sistemhangisini al diyosun benimki mi yoksa senin linkini koyduğun mu