Arama sonuçları: *

1. doctur

Şu iki sistemden hangisi daha iyi

Ssd kronik sorunlu derken
  2. doctur

Buyur hocam
  3. doctur

Sinerjinin APU sistemi nasıl ?

Kanka benim son konumda açtığım sistemlere bak onlarda iyi
  4. doctur

Beyler bu iki sistem arasında kaldım vatandan ve Media Markttan ürünler, mecburum bunu almaya tek bunlarin alisveris kredisi onaylandi ve bunlar giriş seviyesi montaj animasyon web tasarim gibi seyler yapar mı?
  5. doctur

İşimi görür mü ︎︎ ︎︎︎︎ ︎︎

Vallaha ya dış görünüşü güzel yapıp içini kötü yapıyorlar bide 1603625136 Bazi parçalar satılmış kardeşim.
  6. doctur

Donanım Arşivi 2. El Garip Sistemler

Az önce yaşadığım ilan adam r5 3400gyi 1000tlye koymus bi an sevindim aha dedim ucuz, yazdim adama duruyo mu diye adam diyoki abi ben kendime ariyorum satmiyorum ulan belirt ozmn belirt Dipnot fakirlik çok kötü birsey
  7. doctur

Kanka önere bileceğin bir sistem var mı peki?
  8. doctur

https://letgo.onelink.me/O2PG/b7566ee1 beyler bu sistem işimi görür mü giriş seviyisi unity animasyon ve montaj olucak maksimum bütçe 2500 daha iyisi varsa link bırakabilirsiniz
  9. doctur

Bu sistem ile giris seviyesi animasyon ve montaj yapılır mi?

Suan dolar daha fazla artmadan bunu alıp sonra upgrade yapmayı düşünüyorum ondan böyle yaptım
  10. doctur

Bu sistem ile giris seviyesi animasyon ve montaj yapılır mi?

Ryzen 5 3400G Gigabyte B450M S2H AMD 8gb 3000mhz ram 240gb apacer panther ssd sistem bu
  11. doctur

Beyler 2700tlye kadar toplama pc

Şansımı deniycem saol kanka
  12. doctur

Aldığım parçalar b450m s2h(0) 550 Ikinci el 2.5 yıl garantili rx 580 1100 TL aliexpress r5 1500x(600tl) Aliexpres DDR 4 2400mhz 8gb ram 200 TL (0) Fsp500w psu (0)346 TL apacer 240 gb ssd (0) 280 toplamış hakikaten kanka 1603048334 İkinci ele nasıl güvencem
  13. doctur

Beyler en son param bu daha gecemem maksimum 2700tlye pc arıyorum direk toplu kasa olmasada olur ayrı ayrı sitelerden de toplansa olur bu sistem hem oyun hemde giriş seviyesi kod yazma animasyon ve video yapmak icin lazim
  14. doctur

İyi midir bu sistem sizce

Kanka buna sistemi acmasi icin ucuz 256 mblik ekran kartı alsam ramden paylassam olur mu
  15. doctur

Kanka zorsa o sisteme göre idarelik ekran kartı önerir misin
  16. doctur

Bu kadar toplayabildim
  17. doctur

2500 bu sistemle giriş seviyesi kod animasyon video montaj gibi şeyler olucak bide arada oyun oynarım
  18. doctur

Onu topluycak kadar pek bilgim yok yardımcı olur musun?
  19. doctur

Dikkate alicam 1602764392 Aga yokki hepsinde 1050 var oda ölü bir ekran kartı ben ileriye dönük istiyorum ikinci ele pek fazla güvenim de yok daha doğrusu
  20. doctur

Düzenledim kanka 1602764230 Ana aga onu unuttum parada bitti
Top Bottom