Chapin
80+ Silver
Her gün görüyorum, adam 2500 TL'ye 2. El R5 1600 ve RX 470 bir sistem dizdim diyor fakat, ürünün ne zaman yayınlandığına bakmıyor gelişi güzel koyuyor. Artık piyasa her geçen saat artıyor forumda lütfen piyasayı bilmeden 1 ay öncesinin ilanını atmayın.
Örneğin bu kart piyasada ortalama 20-25 Dakika içinde satılır göremezsin bile;
Bu anakartıda çok görüyorum 2. El sistem toplamalarda bu anakart en fazla 2 gün içerisinde satılır;
Lütfen 2. El sistem toplama konusu açarken bunlara dikkat ediniz, sorgulayınız bu ekran kartı bu fiyata piyasada nasıl var, nasıl satılmamış? Sahte ilan mı?
Örneğin bu kart piyasada ortalama 20-25 Dakika içinde satılır göremezsin bile;
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Bu anakartıda çok görüyorum 2. El sistem toplamalarda bu anakart en fazla 2 gün içerisinde satılır;
Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Lütfen 2. El sistem toplama konusu açarken bunlara dikkat ediniz, sorgulayınız bu ekran kartı bu fiyata piyasada nasıl var, nasıl satılmamış? Sahte ilan mı?