SİSTEMİMİ 40 BİNTL YE VEREYİM Mİ?- SATMAKTAN VAZGEÇTİM

ben kendime göre bakıyorum çünkü satsam bidaha alıcam ve sıfırdan farksızlar bunu bir tek ben bilebilirim bu konuyla alakalı yeni bir konu açıyorum şimdi satmadım. ilk bakışta mal diyebilirsiniz ama kendimi açıklamama izin verin...
Herkes kendine göre bakarsa kimsenin malı bozuk değil :) siz alıcağınız fiyata değil kullandığınız süre ve 2. Ele göre fiyat hesaplanır tekrar alsan alamıycan o zaman adam niye senden alsın sıfır alır direk ?

ürünler kendi hesabınla bile 53 tuttuğunu yazmışsın adam 40teklif etmiş hala kolu bacağı sokmaya çalışıyosun.daha fazla eder diyosun adam senin çerini çöpünü toplu alıyor üstüne bi de sıfır fiyatını verecek hali yok. tr ikinci el piyasası kötü okey de siz de abartmayın.

ürünler kendi hesabınla bile 53 tuttuğunu yazmışsın adam 40teklif etmiş hala kolu bacağı sokmaya çalışıyosun.daha fazla eder diyosun adam senin çerini çöpünü toplu alıyor üstüne bi de sıfır fiyatını verecek hali yok. tr ikinci el piyasası kötü okey de siz de abartmayın.
Konu kapandı hocam satmaktan vazgeçtim :D benim açımdan tüketim çılgınlığından başka bir şey değildi
ne gelecek 40 bine ihtiyacım vardı nede yenilemeyi gerektirecek durumda bi setubum

Geri