Arama sonuçları: *

1. D

Lian li gameon editions Dynamic Mid Tower kasa nasıl bu kadar ucuz

https://app.hb.biz/5RPIrAddWvq3 Bu şekilde bir kasa buldum ve fiyatı çok ucuz geldi ve içinde 6 fan ile berber geliyor olması.(Soru-cevap kısmında satıcı 6 fan ile geliyor yazmış.)Ve tabi bunun yanında lian li gibi kaliteli bir marka olması da cabası. Bu normal bir şey mi ? @Abdullah Hacıgül
  2. D

Sistem alıyorum fikirlerinizi merak ettim

Rica ederiz hocam ne demek insanları bilgilendirmek iyidir. 1695330527 Ne kadar hızlı davranırsa o kadar iyidir zaten bundan sonra daha ucuzlamaz anca zaman kaybı olur
  3. D

O kadar bilmiyorum ama şunları yap sonra bana teşekkür edeceksin kesinlikle anakart upgrade et ve sıvı soğutma tak deepcol ls500 iyidir bu arada
  4. D

4060ti den bile daha önde %15 1695330050 Gerekiyor mu ya cidden ben gerkmiyor diye biliyordum bu arada ha nerden aklımda kaldıysa artık
  5. D

Kardeşim içinde adı sanı duyulmamış kasa ve psu var hemde 600 watt onun yerine 3070 ti parçalar + anakart upgrade etki kasa biraz iyi olsun + 1800 TL sıvı soğutma ma taş gibi 23( ya denk geliyor bunu yapınca am senin sistemi parçalar
  6. D

4060 ile 3070ti bir mı sence 😂 ya tamda bunu konuşuyor dik ha asıl sohbetde 😂. Birde yaklaşıma bak AMD var içinde sanki cenever var .
  7. D

Çözüldü✓ 19.500 FİYAT SİSTEM NASIL ?

O sistem bitmedi mi ki zaten
Geri