Arama sonuçları: *

1. D

GeforceNow kullanmak için ekran kartsız PC önerisi

Ortalama 5000 serisi için 50 60 gidecek gibi duruyor hocam minimum
  2. D

Yok hocam valla klavye mouse gamepad kaldı elimde sadece 😂 birde kulaklık en azından ekipmana ücret odemeyecegim
  3. D

Şuan sistem yok elimde sattım geçenlerde telden geforcenow da takılıyorum da ekran küçük kör olcam oynarken xmcjxbx
  4. D

Doğru hocam şimdi asus MSI ve diğer kart üreticileri yüksek fiyata satması normal ortalama guzel bir sistem ortalama 50 min 80 k civarina gelecektir diye tahmin ediyorum 5070 5080 gibi sistemler hatta 5080 85 90 civarina cikabilir
  5. D

Yada piyasa oturana kadar PC toplamayayim piyasa tam oturdu mu yüksek bir build yapayım o zaman hocam
  6. D

B650 anakart r5 7500f yada 7600 ddr5 expo 16 GB ram ddr5 650 watt psu kasa düşündüm de 20 k ya çıkıyor o zaman fiyat 0 da 🥲
  7. D

Var mı hocam link falan
  8. D

4080 veriyor abonelik sayesinde bana rx6600 diyor arkadaş hadi dedim2 ekran kartı da olsun 2.el rx6600 sistem baktım 18 20 k arası çöp yani 10 15 k ya hocam ekran kartsız kullanabileceğim sistem toplanmaz mı?
  9. D

Ekran kartsız sistem toplamak 0 daha mı pahalı
  10. D

Merhabalar geforcenow aboneliğim var ultimate. 10 15 k civarına toplama sistem önerisi lazım ekran kartı 5000 serisi piyasaya tam olarak çıkınca piyasa oturunca Alıcam. idare etmelik monitör dahil yada monitörsüz toplama sistem parça önerir misiniz? Not: Yada direkt tablet mi alsam kararsızım...
  11. D

35k Bütçe ile 4060ti lı sistem bulabilir miyim ?

Donanım habere özel sistem çıkardı geçen 29 k ya ütopya bir bak ona 4060 ti vardı sanırım ama AMD mı Intel mı hatırlamıyorum işlemci
  12. D

4070 Super ile AMD ryzen 5 7600X işlemci uyumu nasıldır ?

MSI a850 gl var bende gold+80 tavsiye ederim yada corsairler var onlarada bakarsan iyi olur 1736160727 Ram kingston olabilir expo özelliği olmasına bak uyumlu çalışır daha iyi olur
  13. D

4070 Super ile AMD ryzen 5 7600X işlemci uyumu nasıldır ?

Uyum sağlar ama 7500f 7600 de alsan aynı durum değişmez ekran kartında ti supere geçersen eğer daha iyi olabilir bence işlemci düşürüp 7500 f 7600 falan alıp
  14. D

Ryzen 5 5600 ve arc b580 birlikte kullanılabilir mi?

Beklemekte bence fayda var b580 de fena değil
  15. D

Çözüldü✓ Kendimce araştırarak bir pc topladım yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum

Fiyat olarak daha düşük aşağı yukarı aynı performansa yakın değerler alırsın ve işlemci soğutucu ucuz ve performansı iyi geriye para artar eksiklerini tamamlarsin diye diyor
  16. D

PC HOCASI PC ALINIR MI

Elimde ekran kartsız mükemmel bir sistem var acaba geforce now 12 aylık aldım ultimate ve 4080 li yeni çıkacak olan geforcenow 6 aylık üyelik için ön kayıt yaptırdım acaba gelecek sene yarısına yada sonuna kadar bu şekilde mi takılayım yoksa eldeki sistemimi takaslayip ekran kartlı sistem mı...
  17. D

PC HOCASI PC ALINIR MI

Rtx de alınır bütçe varsa yoksa 7800xt yapıştır geç
  18. D

PC HOCASI PC ALINIR MI

Alınır 4070 4070 superli sisteme daha fazla ödemek yerine direk 7800xt li sistem çekmek daha mantıklı
Top Bottom