Arama sonuçları: *

1. E

Max4200₺ var. Sizce unlost eco almalı mıyım?

Alabilirsin iyi ama monitörsüz kasanın anlamı kalmaz onu da hesapla
  2. E

Twich mi ? Youtubemi ? Facebookmu ?

Abi kazanç işini bilmemde twich chati çok fesat uğraşılmaz
  3. E

f/p bilgisayar için yardım

Unlost eco
  4. E

f/p bilgisayar için yardım

f/p ne demek oluyor
  5. E

Oluşturabileceğiniz En Abartı Sistemi Oluşturun

Sırf gösteriş diyorsan 100000 TL'ye imac al hava atarsın
  6. E

YouTube'a içerik üretmek için ne gereklidir?

Genel anlamda özgün olmak diyorum mesela adamlar minecraft oynuyorlar ama farklı bi düzeyde mesela minecraft saklambaç modu gibi özgünlük mesela özgünlük kavramı çok farklı yerlere çkilebilir her anlamda
  7. E

YouTube'a içerik üretmek için ne gereklidir?

İçerik üretmek için önce fikir lazım malzeme zamanla bulunır fikir ve samimiyet olmazsa olmaz özgün ol samimi ol ama cıvık olma zamanla gelişirsin
  8. E

Tek Tek PC Toplamak Avantajlı mı?

Değil şu sıralar hiç değil hazır sistemlere bak unlost eco vs
  9. E

RX 570 & Ryzen 5 1600 Sistem Nasıl Olmuş

İyi de aşırı zarar edersin kendin toplarsan aynı özellikteki yayıncı bilgisayarlarına bak Örnepin unlost eco vs bunun gibi daha karlı olur krndin toplarsan aşırı zarar edersin
  10. E

Bilgisayar ne zaman alınır

Kral hazır sistem alcaksan alabilirsin onlar zaten indirimli oluyor ama toplarsan bayağı zarar edersin
  11. E

2000 butce ile yayin bilgisayari bulabilirmiyim

Çok zor ikinci el bile imkansız diyebilirm ama çekilişle filan kazanırsan beleş :)
  12. E

Babamı Yeni PC Almasına Nasıl İkna Ederim?

Profesyonel ol knk böyle pc hayatının her şeyiymiş gibi değilde sanki önemsizmiş gibi sonra babana bir şeylerle uğraştığını söyle ve eğer başarırsan gerçekten bir şeyler kazanacağına inandır sonra da şartlar sun işte en basitinden dersler bunun gibi şeyler dene almazsa bile yavaş yavaş yola gelir
  13. E

5000 TL bütçeyle hangi ekran kartı kullanılır?

Msi bilmemde ben rx580 öneririm
  14. E

4000-4500₺ sistem

senin piyasadan haberin yok galiba sistemin aynısını toplasan 1000tl fazla ödersin onlar anlaşmalı sistemler olduğu için indirimli
  15. E

4000-4500₺ sistem

16gb ram alırsan sıkıntıya girebilirsin ekran kartı rx 580 ama o fiyata zorolabilir ben unlost eco al derim üstüne malzeme eklersin zamanla
  16. E

PC TOPLAMA DESTEK LÜTFEN

Unlost eco işni görür
  17. E

Toplama bilgisayar

Unlost pclerine bak bütçene göre
Top Bottom