Merhabalar ben 5000₺ ye toplama bilgisayar almak istiyorum. [KASA+MONİTÖR] şimdimi alayım yada corana geçtikten sonramı. ÖNERİLERE AÇIĞIM BİLGİSAYAR İÇİN
bu dolar kuruyla alınmayacağı kesinMerhabalar ben 5000₺ ye toplama bilgisayar almak istiyorum. [KASA+MONİTÖR] şimdimi alayım yada corana geçtikten sonramı. ÖNERİLERE AÇIĞIM BİLGİSAYAR İÇİN
Canın istediği zamanMerhabalar ben 5000₺ ye toplama bilgisayar almak istiyorum. [KASA+MONİTÖR] şimdimi alayım yada corana geçtikten sonramı. ÖNERİLERE AÇIĞIM BİLGİSAYAR İÇİN
Piyasada dalgalanma olucak diye düşünüyorum.Biyandan da corona ne zaman tamamen döner her şey eski haline döner tamamen kestirmek mümkün değil.Merhabalar ben 5000₺ ye toplama bilgisayar almak istiyorum. [KASA+MONİTÖR] şimdimi alayım yada corana geçtikten sonramı. ÖNERİLERE AÇIĞIM BİLGİSAYAR İÇİN
Dostum dolar kuru düşünce almalısın neden diye sorarsan dolar kuru ekran kartı işlemciyi çok fazla etkiliyor 6.20 veya 5.70 e düştüğü. Zaman alirsan daha ucuza alırsin şuanki kurda her şey çok pahalı biraz beklemeni tavsiye ederim ?Merhabalar ben 5000₺ ye toplama bilgisayar almak istiyorum. [KASA+MONİTÖR] şimdimi alayım yada corana geçtikten sonramı. ÖNERİLERE AÇIĞIM BİLGİSAYAR İÇİN
çok farkedeceğini sanmıyorum ama bence şimdi al hazır eve tıkılmışken.Merhabalar ben 5000₺ ye toplama bilgisayar almak istiyorum. [KASA+MONİTÖR] şimdimi alayım yada corana geçtikten sonramı. ÖNERİLERE AÇIĞIM BİLGİSAYAR İÇİN