Neler Yeni

Bilgisayar ne zaman alınır

Merhabalar ben 5000₺ ye toplama bilgisayar almak istiyorum. [KASA+MONİTÖR] şimdimi alayım yada corana geçtikten sonramı. ÖNERİLERE AÇIĞIM BİLGİSAYAR İÇİN

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,609
İsim
Sarp Yılmaz
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Emirhan Bulut
Corona Dan sonra topla dolar zaten uçmuş durumda

Berkantto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
berkant toygün
Tr sunucusunda ne olacağını ek kestiremiyoruz bence paranız ne zaman varsa o zaman alın

Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Tolga Kocalar
coronadan 1 2 ay sonra

Attila

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Attila Olgun Altay
Eğer acelen yoksa indirimler gelene kadar almanı önermem dostum, fırsatları kovalayıp alırsan çok daha uyguna gelecektir.

breax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes ATAK
Dolar 6 nın altına bir daha düşmez ancak korona muhabbetinin bitmesini bekleyebilirsin tekrar 6.20 civarlarına düşeceği söyleniyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Buğra Ünal
Merhabalar ben 5000₺ ye toplama bilgisayar almak istiyorum. [KASA+MONİTÖR] şimdimi alayım yada corana geçtikten sonramı. ÖNERİLERE AÇIĞIM BİLGİSAYAR İÇİN
Piyasada dalgalanma olucak diye düşünüyorum.Biyandan da corona ne zaman tamamen döner her şey eski haline döner tamamen kestirmek mümkün değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Emre Akkaya
Dostum dolar kuru düşünce almalısın neden diye sorarsan dolar kuru ekran kartı işlemciyi çok fazla etkiliyor 6.20 veya 5.70 e düştüğü. Zaman alirsan daha ucuza alırsin şuanki kurda her şey çok pahalı biraz beklemeni tavsiye ederim ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Hamza
çok farkedeceğini sanmıyorum ama bence şimdi al hazır eve tıkılmışken.
monitörde 60 hz bi tane al 144 hz yi hiç düşünme

Top Bottom