Arama sonuçları: *

1. E

R5 5600 rx6600 sistem 18800e alınır mı?

parçalar kasayla uyumlu mu çok dikkat etmedim ona ama
  2. E

hemen almayı düşünüyorum monitör 75hz zaten çok sıkıntı yaratmaz benim için bide illa ultra grafik olsun takıntım yok orta grafiklerde de oynarım maksat şimdilik işimi görsün 1738697950 hemen almayı düşünüyorum 2 3 sene iş görmez mi 6600 oyun testleri tatmin etti beni
  3. E

bu sistemi itopyadan 18800 civarına alabiliyorum şubatın 7 ya da 8i gibi alacağım sizce bu sistemi almak mantıklı mı oyun testlerine baktım çoğu popüler oyunu ultra ayarlarda 60 80 fps oynatıyor 20k altı bulabildiğim en iyi sistem buydu 3 4 sene kullanmayı düşünüyorum ara ara yükseltebilirim...
  4. E

Bilgisayar Parçaları İyileştirme Tavsiyeleri

550w koyanlar var çok fark yaratmaz bence
  5. E

600 yetmez mi 1k fark ediyo nerdeyse 100w
  6. E

üniversiteye gideceğim zaman sistemi satıp laptop alacağım geleceği olmadığını biliyorum bilerek alıyorum zaten sadece kafamı kurcalayan kasayla anakart rami değiştirdim
  7. E

intel almak istiyorum niyeyse amd çok hoşuma gitmiyor bide kasada 80+ yok sanırım o çok önemli değilse bu şekilde alacağım sistemi benim seçtiğim parçalar yeterli mi anakart falan değişmeli miyim
  8. E

dahili ekran kartlı almak istiyorum ekran kartını 1 2 ay sonra alacağım
  9. E

Aldığım parçaların bir sorunu olup olmadığını ya da daha iyileriyle çok fiyat farkı olmadan değiştirebilir miyim diye soracaktım bilgisayardan orta düzey anlıyorum parçaların çok ince ayrıntılarını fazla bilmiyorum o yüzden sizlere danışmak istedim parçaların toplam fiyatı 16400 civarı ediyor...
Top Bottom