Arama sonuçları: *

1. emrew1

(TAMAMLANDI) RTX 2060 sistem 2. Elde ne kadara satılır ?

benim anlamadığım bir şey var ama şimdi siz goodram diyorsunuz ama bu goodramin rgb’si yok görünüşü yok çok adı bilinen bi marka değil tamam güzel bir fiyat performans ürünü fakat piyasası bu ürünün hani tamam bu fiyata daha iyisini alabilir insanlar ama tercih meselesi değil mi anlamadım
  2. emrew1

bütün kutular faturalar elimde belirmek istedim ayrıca tartışmanıza gerek yok arkadaşlar boşa tatsızlık çıkmasın
  3. emrew1

İtopya hesabıma girip baktım mouse ve mousepad sonradan alınma diğerlerini alta koyuyorum
  4. emrew1

Kanka sahibindende sadece ekran kartını 6k civarına satıyolar onlar mı fazla koymuş yoksa başka bi sebebi mi var 1680719991 Sağolun baktığınız için teşekkürler
  5. emrew1

İyi akşamlar son zamanlarda çok açmadığımdan 2019’da aldığım bilgisayarımı satmak istiyorum çok düşündüm parçaları yükseltip ara sırada olsa oynamak için tutsam mı diye ama onun yerine konsol almaya karar verdim (Steam Deck) hem çok seyahata çıktığımdan hemde çoğunlukla hikayeli oyunlar...
  6. emrew1

Steam Deck ile Bilgisayar değiştirmek

Valla 2 yıl önce çok aktiftim burda o zamanlar ne koyduysam niye koyduysam hiç bi fikrim yok şimdileri sadece işim düştüğünde mobilden giriyorum
  7. emrew1

Aslında satma gibi bi zorunluluğum yok ama dediğim gibi boşa durup tozlancağına satıyım dedim 1680642656 Tamamdır çok teşekkürler ilgilendiğiniz için konuyla
  8. emrew1

Şimdi baktım konuya güzel dikkat çekici bi iş olmuş ama Windows kullanması kötü olmuş bence bide ele Steam Deck kadar oturmuyor gibi duruyor 1680641193 Bide sizinde dediğiniz gibi Türkiye’ye gelir mi kesin değil
  9. emrew1

Asus Rog Ally güzelmiş şimdi ilk defa gördüm ama Türkiye’ye gelmesi ne kadar sürer acaba
  10. emrew1

Bence konsol keyfi her zaman farklı ve güzeldir kendi arayüzü falan hep güzel gelmiştir bana Windowsun aksine
  11. emrew1

Steamde Steam Deck onaylı oyunları indirip oynamayı düşünüyorum şehirdışına fazla çıkan biriyim asıl almak isteme sebebim bu evde zaten çok fazla oyun oynamıyorum yaklaşık 3 yılda toplam 600 saat falan oynamışımdır tatile çıktığımda falan oynamak için istiyorum dediğim gibi evdeki pc’de boşta...
  12. emrew1

Takas değil ya Steam Deck alınca PC boşta kalmasın diye satayım diyorum
  13. emrew1

Merhabalar elimde Asus Rog Strix 2060, AMD Ryzen 5 3500X ve Corsair Dominator 16GB ram’e sahip bir bilgisayar var (temel özelliklerini yazsam yeter diye düşündüm) Steam Deck almayı düşünüyorum daha rahat olur diye bilgisayarda boşta kalmasın diye satıyım diyorum sizce mantıklı mı bilgisi olan...
  14. emrew1

Bu sisteme geçilir mi ?

çift fanlı olanı düşündüm bende sonradan ekran kartının daha güzel durduğunu düşünüyorum performansındansa duruşu önemli benim için
  15. emrew1

Bu sisteme geçilir mi ?

Merhabalar şuan 2060 + 3600X kullanıyorum elimdeki Corsair Dominator ramleri ve 650W Psu’yu sistemimden alarak resimlerle belirteceğim sistemi toplamak istiyorum sizce nasıl ? Not: İsteğim çok yüksek performans değil görüntüsü daha önemli bunuda belirtmek istedim.
  16. emrew1

Sistem Topladım Güzel mi?

Stok Fan Yeterli Diye Biliyorum Ama Olmazsa Fan Alabilirsiniz Sonradan, Onun Dışında Güzel
  17. emrew1

Tabikide Güvenli Gaming Gen
  18. emrew1

İnternete Güvenmiyorsan Foruma Adımını Atman Bile Hata Dostum
  19. emrew1

65-70K Oyuncu Sistemi

Yok Hocam Değil M1 Çıkmadan Önce Almıştık 2019 Gibi 1622230566 Ama Yeterli Olduğu İçin Değiştirmedik
Top Bottom