Neler Yeni

Steam Deck ile Bilgisayar değiştirmek

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
Merhabalar elimde Asus Rog Strix 2060, AMD Ryzen 5 3500X ve Corsair Dominator 16GB ram’e sahip bir bilgisayar var (temel özelliklerini yazsam yeter diye düşündüm) Steam Deck almayı düşünüyorum daha rahat olur diye bilgisayarda boşta kalmasın diye satıyım diyorum sizce mantıklı mı bilgisi olan varsa bütün parçalarımı yazarım ortalama ne kadara satılacağınıda söylerse çok mutlu olurum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Up

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
bence takas asla mantıklı değil ya neden bilemem ama asla mantıklı gelmedi

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Takas değil ya Steam Deck alınca PC boşta kalmasın diye satayım diyorum

milenix

80+ Gold
Steam Deck bence almayın.

TİTAN.

80+ Platinum
mantıksız
Merhabalar elimde Asus Rog Strix 2060, AMD Ryzen 5 3500X ve Corsair Dominator 16GB ram’e sahip bir bilgisayar var (temel özelliklerini yazsam yeter diye düşündüm) Steam Deck almayı düşünüyorum daha rahat olur diye bilgisayarda boşta kalmasın diye satıyım diyorum sizce mantıklı mı bilgisi olan varsa bütün parçalarımı yazarım ortalama ne kadara satılacağınıda söylerse çok mutlu olurum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Up

En İyi Cevap
3
Çok seyahet ediyorsanız mantıklı, yoksa değil. Yolculuktaki oyun keyfi bir başka oluyor :D.

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Steamde Steam Deck onaylı oyunları indirip oynamayı düşünüyorum şehirdışına fazla çıkan biriyim asıl almak isteme sebebim bu evde zaten çok fazla oyun oynamıyorum yaklaşık 3 yılda toplam 600 saat falan oynamışımdır tatile çıktığımda falan oynamak için istiyorum dediğim gibi evdeki pc’de boşta kalmasın diyorum

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Steam deck nedir yahu? Alırsın laptop Birtane game pad... Küçücük ekranı var boş beleş bir şey. Zengin bebelerin buba bana bundan alsana oyuncağı.

En İyi Cevap
3
Steamde Steam Deck onaylı oyunları indirip oynamayı düşünüyorum şehirdışına fazla çıkan biriyim asıl almak isteme sebebim bu evde zaten çok fazla oyun oynamıyorum yaklaşık 3 yılda toplam 600 saat falan oynamışımdır tatile çıktığımda falan oynamak için istiyorum dediğim gibi evdeki pc’de boşta kalmasın diyorum
Bir ara nintendo almıştım, gerçekten sırf o cihaz var diye bir yerlere gidip yolda oynamaya can atıyordum :D. Türkiye'deki insanların bütçesi yetmediği için ne gerek var kafasındalar. Artı olarak Asus Rog'un yeni çıkan modeline de bir bakın çıkış tarihi çok uzak değilse o da beklenebilir.

Edit: Bir üstümde ki arkadaşta biraz dediğimi kanıtlamış. ''Zengin Bebeleri'' için değil maalesef normal bir ekonomide normal bir elektronik cihaz fiyatı. SteamDeck mükemmel mi? Tabii ki değil ancak bu onu alınmaz yapmıyor. Steam bir şey deniyor ve ilk üründe mükkemmeli hangi firma yapmış kİ?

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
Steam deck nedir yahu? Alırsın laptop Birtane game pad... Küçücük ekranı var boş beleş bir şey. Zengin bebelerin buba bana bundan alsana oyuncağı.
Bence konsol keyfi her zaman farklı ve güzeldir kendi arayüzü falan hep güzel gelmiştir bana Windowsun aksine

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Bence konsol keyfi her zaman farklı ve güzeldir kendi arayüzü falan hep güzel gelmiştir bana Windowsun aksine
Kankacım isteğin varsa al zaten kimseye bakma. Alacağım varsa hevesin varsa al. Kimseye bakma seni sen bilirsin seni ne mutlu ediyorsa ona yönel.

Top Bottom