Neler Yeni

Steam Deck ile Bilgisayar değiştirmek

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Bir ara nintendo almıştım, gerçekten sırf o cihaz var diye bir yerlere gidip yolda oynamaya can atıyordum :D. Türkiye'deki insanların bütçesi yetmediği için ne gerek var kafasındalar. Artı olarak Asus Rog'un yeni çıkan modeline de bir bakın çıkış tarihi çok uzak değilse o da bekelenebilir.
asus rog el konsolu mu üretiyor ?

En İyi Cevap
3

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
Bir ara nintendo almıştım, gerçekten sırf o cihaz var diye bir yerlere gidip yolda oynamaya can atıyordum :D. Türkiye'deki insanların bütçesi yetmediği için ne gerek var kafasındalar. Artı olarak Asus Rog'un yeni çıkan modeline de bir bakın çıkış tarihi çok uzak değilse o da beklenebilir.

Edit: Bir üstümde ki arkadaşta biraz dediğimi kanıtlamış. ''Zengin Bebeleri'' için değil maalesef normal bir ekonomide normal bir elektronik cihaz fiyatı. SteamDeck mükemmel mi? Tabii ki değil ancak bu onu alınmaz yapmıyor. Steam bir şey deniyor ve ilk üründe mükkemmeli hangi firma yapmış kİ?
Asus Rog Ally güzelmiş şimdi ilk defa gördüm ama Türkiye’ye gelmesi ne kadar sürer acaba

En İyi Cevap
3
Asus Rog Ally güzelmiş şimdi ilk defa gördüm ama Türkiye’ye gelmesi ne kadar sürer acaba
Nasipte varsa :D
İlgilenenler için konusu:

enis kirazoğlunun paylaşımı hangi platformda
İnstagramda bir paylaşımı story eklemişti çok dikkat etmedim.

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
Nasipte varsa :D
İlgilenenler için konusu:

İnstagramda bir paylaşımı story eklemişti çok dikkat etmedim.
Şimdi baktım konuya güzel dikkat çekici bi iş olmuş ama Windows kullanması kötü olmuş bence bide ele Steam Deck kadar oturmuyor gibi duruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide sizinde dediğiniz gibi Türkiye’ye gelir mi kesin değil

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,739
İsim
Gtx 1090Tİ
Merhabalar elimde Asus Rog Strix 2060, AMD Ryzen 5 3500X ve Corsair Dominator 16GB ram’e sahip bir bilgisayar var (temel özelliklerini yazsam yeter diye düşündüm) Steam Deck almayı düşünüyorum daha rahat olur diye bilgisayarda boşta kalmasın diye satıyım diyorum sizce mantıklı mı bilgisi olan varsa bütün parçalarımı yazarım ortalama ne kadara satılacağınıda söylerse çok mutlu olurum.

Up
Steam deck almak mantıklı ama steam deck için bilgisayardan olmak çok mantıksız

En İyi Cevap
3
Şimdi baktım konuya güzel dikkat çekici bi iş olmuş ama Windows kullanması kötü olmuş bence bide ele Steam Deck kadar oturmuyor gibi duruyor

Bide sizinde dediğiniz gibi Türkiye’ye gelir mi kesin değil
Hocam windows kullanmak zorundalar başka bir alternatifleri yok. Ele oturmanın bir problem olacağını sanmıyorum, tasarım olarak kafa yorulmuş gibi duruyor. Türkiye'ye gelmesine uzak bakıyorum. SteamDeck alıp 1-2 sene sonra isterseniz değişmek bence sizin için en mantıklı senaryo.

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
Steam deck almak mantıklı ama steam deck için bilgisayardan olmak çok mantıksız
Aslında satma gibi bi zorunluluğum yok ama dediğim gibi boşa durup tozlancağına satıyım dedim

Hocam windows kullanmak zorundalar başka bir alternatifleri yok. Ele oturmanın bir problem olacağını sanmıyorum, tasarım olarak kafa yorulmuş gibi duruyor. Türkiye'ye gelmesine uzak bakıyorum. SteamDeck alıp 1-2 sene sonra isterseniz değişmek bence sizin için en mantıklı senaryo.
Tamamdır çok teşekkürler ilgilendiğiniz için konuyla

Allmuted

80+ Bronze
Bence gerek yok ya, evde pek durmuyorum dolaşıyorum diyosan switch al bence ben de lite var ankaradan dönerken onunla vakit geçiriyorum çok keyifli oluyor portatif baya, ama steam deck hem çok büyük hem taşıması zor. Ki pc ile takas yapılması hiç mantıklı değil

En İyi Cevap
3
Aslında satma gibi bi zorunluluğum yok ama dediğim gibi boşa durup tozlancağına satıyım dedim

Tamamdır çok teşekkürler ilgilendiğiniz için konuyla
Rica ederim hocam. Bu arada İmzanızda neden itopya linki var?

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
Top Bottom