Arama sonuçları: *

1. erayotuzdort

İşlemciyi yükseltmek Vs Monitörü yükseltmek

Piyasaya pek hakim değilim, son ay hiç bakmadım. En iyisi başka konu açıp sor. Kusura bakma yardımcı olamadım.
  2. erayotuzdort

İşlemciyi yükseltmek Vs Monitörü yükseltmek

Kankam bence işlemciyi yüksek tut, ileride daha iyi bir monitör alırsan diğerini 2. monitör olarak kullanırsın, ama ileride işlemciyi yükseltmek istersen diğerini satmak veya atmak zorunda kalırsın. Bence böyle daha mantıklı, fps oyunlarında da işlemci önemli hem (oynamasan bile bilgisayarının...
  3. erayotuzdort

Bu sisteme en iyi kasayi almak istiyorum tavisye

Bence rampage 750w olanı al, çok şık duruyor ve full mesh, içinde 7 tane fan takılabiliyor ve 750w. Bunun ekran kartı yok? Nasıl darboğaz yaparmı?
  4. erayotuzdort

Topladığım sistem nasıl?

NZXT yi baya seviyormuşsun gibi geldi bana. Ama bir sorun var, ssd yok. Bir de 4070tı biraz kötüymüş gibi geliyor bana, vram i 12gb olduğundan yetersiz gelebilirmiş gibi geliyor, 16 gb vram li bir amd ekran kartı alman daha yerinde olacaktır bence. AMD ekran kartlarına öcü gibi bakmıyorsan tabi ki.
  5. erayotuzdort

Bu sistem nasıl? Alınır mı

Güzel ama anakart olarak ASUS PRIME B550M-A/CSM 4600MHz alman lazım bence, ileride 32gb ram arttırabilmek açısından. Bir de işlemciye bir hava soğutma alırsna süper olur. PSU bana biraz yetersizmiş gibi geldi. Kasa kısmından XPG Valor Air Rainbow RGB alırsan çok daha iyi olur. Hem 80+ bronze...
  6. erayotuzdort

parçalarda herhangi bir sorun varmı?

o zaman dar boğaz olmaması için grafikleri hrep max ta oyna.
  7. erayotuzdort

parçalarda herhangi bir sorun varmı?

Güzel kanka sistem, sıkıntı yok gibi geldi bana. Hayırlı olsun. İşlemci ile ekran kartı darboğaz yapar gibi geldi bana grafiği biraz hafif olan oyunlarda. En az 2k bir monitör almanı tavsiye ederim. Bir de işlemciye güzel bir hava soğutma alırsan sıkıntı çıkmaz. Sonra da alabilrisin, stok...
  8. erayotuzdort

Topladığım sistem uyumlu mu?

Kendi sitesindede yazıyor, v2 olduğundan emin ol ama. V2 olmayanında yok. Aynı site olmadığından söylüyorum.
  9. erayotuzdort

O model eski olduğundan dedim, özel olarak 1700 e bir eklentili versiyonunu çıkardılar, o değil sandım. Attığınız fotoğraftan bu kadar gözüküyordu.
  10. erayotuzdort

Soğutucunun o anakarta desteği yok diye biliyorum, ayrıca çok daha iyi ssd ler seçilebilir, hızları aşırı yavaş, diğer parçalara oranla.
  11. erayotuzdort

Rtx 4070 Hazir Si̇stem Si̇zce Bu Fi̇yat Nasil

Bir kaç gün sonra bu ekran kartına özel video çekecek abdullah abi(muhtamelen), instegramda paylaştığı bir hikayede türkiyenin en fiyat performans ekran kartını paylaşacağını söyledi, ÇOK yüksek ihtimal kart bu. Sana şu anlık taviseyem kesinlikle amd ekran kartı al. Mevcut nvidia ekran...
  12. erayotuzdort

Rtx 4070 Hazir Si̇stem Si̇zce Bu Fi̇yat Nasil

Anakartın faslarında soğutucu yok, işlemciyi sıvı hidrojenle bile soğutsan çok fazla overclock yapamazsın. Bence anakartın bir üst modelini alırsan süper olur, tuf falan. Sıvı soğutma biraz eski ama sıkıntı yok. Ramin markasını ilk kez duyuyorum, belki de iyi bir markadır ama corsair veya...
  13. erayotuzdort

SİZCE BU FİYATA BU PC ALINIR MI ?

Kanka olay sadece o da değil, stok soğutucusu daha iyi, overclock yapılıp performansı arttırılır, soğutucu ile daha da güçlendirilir, ram mhz artışı ile 20 fps e yakın hız artışı yaşanır. Yeni nesile geçmek çok daha mantıklı bence. Ayrıca piyasa çok hızlı yükseliyor. Alacak isen elini çabuk tut...
  14. erayotuzdort

SİZCE BU FİYATA BU PC ALINIR MI ?

Al kankaaa, ama psu yu arttır, 6800 e bence kesinlikle 750w tan aşşağısı alınmamalı, bana watt değeri göstericeklere lafım var, arkadaşa 650w ile bu sisteme aşırı yakın bir sistem toplamıştık, pc sık sık kapanıyordu, psu yu değiştirmek zorunda kaldık (ekran kartı aynıydı, eski psu da) Sana...
  15. erayotuzdort

hangi sistemi almalıyım?

Kankam önceden belirtseydin keşke, neyse yani 6800 ün 16gb rami olması şahane bir şey. Ama 650w yetmeyebilir diye korkuyorum. Al bakalım, en kötü psu yu ileride satıp daha iyisini alırsın. 1685348449 2. sistem yani. 1685348502 2. sistemin altından 750w seçebilirsen seç bence.
  16. erayotuzdort

hangi sistemi almalıyım?

Kankam 2. sistem kesinlikle daha iyi . Ama sana tavsiyem bunu alıp alttan 750 w lık psu yu alman. https://www.gaming.gen.tr/urun/292910/elite-6800-amd-ryzen-5-7600-msi-radeon-rx-6800-gaming-z-trio-16g-v1-16gb-16gb-ram-500gb-ssd-gaming-bilgisayar/ 1685348147 Yada soğutucu ile rami de...
  17. erayotuzdort

TECHNOPAT-ONE/ SİSTEM ALINIR MI?

Kankam diğer kasa daha iyi bence, mesh ve daha kaliteli bence. Bir de psu neden o kadar ucuz ben de anlamadım. 1685195416 Ama arkadaşın dediği gibi istersen rog gt 301 de alabilrisin, daha geniş bir kasa ve daha fazla fanı var.
  18. erayotuzdort

Kankam eğer kabul etmezlerse söyleyeyim de, sıvı soğutma kurmak dünyanın en kolay işlerinden. Bilen bir arkadaşın falan var ise ona da kurdurtabilirsin. Yada bilgisayarcıya da götürebilirsin, fazladan 3bin tl vermeye deymez. Bir de bu sitede am5 soket desteği yok gözüküyor ama ben orjinal...
  19. erayotuzdort

Kankam işlemci soğutucusunu bence ayrı al. Arayıp sor istersen yanında bunu ayrıca alsan monte ederlermi? https://www.gaming.gen.tr/urun/231035/cooler-master-masterliquid-ml360-illusion-argb-360mm-intel-ve-amd-uyumlu-islemci-sivi-sogutucu/ Şünkü 240mm sıvı soğutmaya o kadar para verilmez bence...
  20. erayotuzdort

Mühendislik pc toplama

İkisinin oyun sırasında harcadığı watt değeri 580 watt. Ve bu ikisi aşırı yüksek seviye parçalar. Demek istediğim watt yeterli bu işlemci ve ekran kartı için. Bu parçalar bile 580 watt harcıyorsa bu psu yeterli. Ve bu sistemin harcadığı güç. Sen yanlış hesapladığımı söylüyorsun. Aynı zamanda...
Top Bottom