Neler Yeni

Rtx 4070 Hazir Si̇stem Si̇zce Bu Fi̇yat Nasil

BySamet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Samet Aydoğdu

1685456783885.png

anakart , ssd ve ram değiştirdim sizcce bu paraya değermi

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Muhammet açıkgöz

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ

Alıntıyı görüntüle
anakart , ssd ve ram değiştirdim sizcce bu paraya değermi
Anakartın faslarında soğutucu yok, işlemciyi sıvı hidrojenle bile soğutsan çok fazla overclock yapamazsın. Bence anakartın bir üst modelini alırsan süper olur, tuf falan. Sıvı soğutma biraz eski ama sıkıntı yok. Ramin markasını ilk kez duyuyorum, belki de iyi bir markadır ama corsair veya bilindik bir markanı tavsiye ederim. Kasa tarafında cooler master seçersen süper olur, cooler master psu lar çok daha güvenilirdir. (kasaları da daha kaliteli)
Bence bu sistemi alman çok daha iyi olur.
Bu ekran kartı seni,n için çok daha iyi olacaktır, 16gb vram EFSANE.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üstün körü baktım ama bu da olur.

BySamet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Samet Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakartın faslarında soğutucu yok, işlemciyi sıvı hidrojenle bile soğutsan çok fazla overclock yapamazsın. Bence anakartın bir üst modelini alırsan süper olur, tuf falan. Sıvı soğutma biraz eski ama sıkıntı yok. Ramin markasını ilk kez duyuyorum, belki de iyi bir markadır ama corsair veya bilindik bir markanı tavsiye ederim. Kasa tarafında cooler master seçersen süper olur, cooler master psu lar çok daha güvenilirdir. (kasaları da daha kaliteli)
Bence bu sistemi alman çok daha iyi olur.
Bu ekran kartı seni,n için çok daha iyi olacaktır, 16gb vram EFSANE.

Üstün körü baktım ama bu da olur.
hocam amd ekran kartlarına bir türlü ısınamıyorum kime sorsam yazılımı hatalı sürekli hata yediklerini söylüyolar almşken nvidia alacağım

hocam amd ekran kartlarına bir türlü ısınamıyorum kime sorsam yazılımı hatalı sürekli hata yediklerini söylüyolar almşken nvidia alacağım
ve overclok yapmayı düşünmüyorum

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Bir kaç gün sonra bu ekran kartına özel video çekecek abdullah abi(muhtamelen), instegramda paylaştığı bir hikayede türkiyenin en fiyat performans ekran kartını paylaşacağını söyledi, ÇOK yüksek ihtimal kart bu. Sana şu anlık taviseyem kesinlikle amd ekran kartı al. Mevcut nvidia ekran kartlarındaki vram cidden aşırı az. 16gb vram bir nimet. Ama tabi ki son seçim sana kalmış, sonuç olarak buradan yapabileceğim tek şey öneride bulunmak.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
988
İsim
mehmet ali oğuz
Bir kaç gün sonra bu ekran kartına özel video çekecek abdullah abi(muhtamelen), instegramda paylaştığı bir hikayede türkiyenin en fiyat performans ekran kartını paylaşacağını söyledi, ÇOK yüksek ihtimal kart bu. Sana şu anlık taviseyem kesinlikle amd ekran kartı al. Mevcut nvidia ekran kartlarındaki vram cidden aşırı az. 16gb vram bir nimet. Ama tabi ki son seçim sana kalmış, sonuç olarak buradan yapabileceğim tek şey öneride bulunmak.
Bence intel arc çıkacak 😂 sıfır uygun fiyatlı dedi ikinci elde

BySamet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Samet Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cokkararsizim bende seçimlerden sonra her şey firlicak diolatdi olede oldu sahada çıkmadan bişi almam lazım ve birde monitör kazım bana 2 k uygun bildiğin varsa atarsan sevinirim tekrar öneride bulunduğun için teşekkürler

Top Bottom