Neler Yeni

Rtx 4070 Hazir Si̇stem Si̇zce Bu Fi̇yat Nasil

BySamet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Samet Aydoğdu
Sistem güzel eksik yanları kasası bence güzel değil power orta anakart wifi desteklemiyor kablolu bağlan akşam sorun yok bende mecbur kablosuz baglancagim için almadım kendim parça parça parçalar kaliteli olcak şekilde alıyorum ekran kartı güzel
Keşke bir kullanicisini bulsamda ona sorsam herhan gibi bir kronik arsasını gördümü diye

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,381
İsim
Bilal Tepe
Keşke bir kullanicisini bulsamda ona sorsam herhan gibi bir kronik arsasını gördümü diye
Kronik arıca Ferrari de de çıkıyor :) bir zamanlar tüm arabaları toplatmislardi ayrıca Mercedes de yaptı bunu BMW de teknoloji işi biraz şans işi ne yazık ki

BySamet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Samet Aydoğdu
asus un sadece donanım teknolojileri farkı var diğer her şey aynı epey den bakarsan gainward hatta overclock kısmında önde
Fazla anlamıyorum da ben ciplerle soğutma blokları aynımı şimdi

BySamet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Samet Aydoğdu
Hayır da araştırıp sormadan neden alınmaz diyorsun anlamadım?
Türkiye'de incelemesini herhangi bir bir kanalda göremedim alınmaz derkende 32 bin lira veripte Asus marka ekran kartı almak daha mantıklı oldugu için gainward alınmaz dedim

Kayser-i Rûm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Ege Taşkın
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Tavsiye
Türkiye'de incelemesini herhangi bir bir kanalda göremedim alınmaz derkende 32 bin lira veripte Asus marka ekran kartı almak daha mantıklı oldugu için gainward alınmaz dedim
Gainward taş gibi markadır.

winner3

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
ugur kandemir
bilgisayar ekran kartından ibaret değil sen sen daha yeni nesil bir sistem almak yerine eskisini alacaksın ayrıca ekran kartıda daha zayıf zaten

BySamet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Samet Aydoğdu
Peki o zaman ben bu sistemi alayım beni uzun zaman götürürüm almadan önce bı sorayik
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki o zaman ben bu sistemi alayım beni uzun zaman götürürüm almadan önce bı sorayik
Gotururmu*

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,190
Üyeler
164,628
Son üye
yusuff--
Top Bottom