Arama sonuçları: *

1. E

Bu Sistemi Bu Fiyata Topladım, Düşünceleriniz Nedir?

Yaptığımda testi buraya atacağım hocam. Teşekkür ederim. 1756318663 Teşekkür ederim hocam, umarım uzun ömürlü bir bilgisayar olur. 1756318684 Sıkıntı yok hocam cevaplarınız için teşekkür ederim.
  2. E

HB'de bi anda indirime girdi hocam, 1 ay oldu alalı. Sistemi daha 2 gün önce kurdum. Baya bekledi yani anakart. Şimdi dediğiniz gibi fiyatları uçmuş.
  3. E

OCCT 10dk stres testinde 70 dereceyi geçmedi hocam. Vatanda en uygun indirimde bu vardı. Kasa mimari amaçlı toplandı. Dediğim gibi oyunla işim yok.
  4. E

Hocam yaptığım araştırmalara göre rendering için MHz ön plana çıkıyor. İleriye dönük olsun diye de 48GB'a karar kıldım. Hem frekans hemde CL olarak en iyi seçenek KLEVV gibi göründü.
  5. E

Merhaba aşağıdaki sistemi topladım, aldığım fiyatları da yazdım. Sistemi mimari amaçlı aldım, oyun vs. işim yok. Sizce fiyat, ürün olarak düşünceniz nedir? Anakart: Asus Tuf Gamıng B850M PLUS Wıfı Amd B850 Am5 Ddr5 8000 MHz Dp HDMI 3x M2 8.750 TL Ekran Kartı: ZOTAC GeForce RTX 5070 TI GAMING...
  6. E

15k bütçe şöyle sistem

Intel CPU/Core i5-12400 4.40GHZ LGA1700 Tepsi Id-Coolıng Dk-19 Asus Prıme H610M-A D4-Csm Lexar THOR DDR4 RAM 16 GB Kit Adata XPG Gammix S11 Pro 512GB Aerocool Hexform 500W Ben ofise böyle bir sistem kurdum 1 ay önce. Grafik çok lazım değilse işlemci yönünden AMD'den daha iyi...
  7. E

15.000 TL Ofis Bilgisayarı Toplama

Merhaba, veri işleme (muhasebe) olarak kullandığımız ofis bilgisayarlarını sıfırdan toplama kararı aldık. Toplamda 3 adet kasa toplamamız gerekiyor. İşlerimizde ana makine-terminal ilişkisi kurulduğundan dolayı verilerin hızlı işlenmesi amacıyla M.2 SSD'lerin okuma yazma hızlarına dikkat...
  8. E

F/P 4070Ti Superli sistem tavsiyesi

Hangi video bu paylaşabilir misiniz?
  9. E

85-90.000 TL Toplama/Hazır Kasa Önerisi

Tamam hocam çok teşekkür ederim.
  10. E

Hocam Lian alacağım bu arada Windforce’ta OC ibaresi yok Gaming serisinde OC ibaresi var az bir farkla onu alayım mı?
  11. E

Anladım hocam Lian 216 Siyah aynı fiyat olsaydı ona karar kılmıştım, https://www.qp.com.tr/phanteks-eclipse-g360a-drgb-siyah-bilgisayar-kasasi Bu nasıldır sizce? Yok derseniz beyaz Lian alacağım.
  12. E

Çok gerekli ise 5.000₺’ye çıkabilirim kasada. Ömürlük olacak zaten.
  13. E

Tamam hocam, anakartı Tomahawk yaptım. Son olarak alternatif kasa önerin var mı?
  14. E

Hocam Windforce'tan emin miyiz, yabancı kaynaklarda Youtube'da sıcaklık incelemesi bulamadım. Gigabyte'a yazılımda, Gainward'a marka olarak güvenemiyorum. Gigabyte'ın Gaming OC versiyonunun testlerini buldum diğer markalara göre sesli çalışıyor.
  15. E

Model önerin var mı hocam?
  16. E

Hocam RAM'ın markasına ısınamadım, GSkill ile değiştirdim. Sipariş geçiyorum. Uygun mudur?
  17. E

DeepCool'un sitesinde ATX3.0 ile alakalı bilgi bulamadım hocam, bilginiz var mı PSU hakkında?
  18. E

Artic’in 360 olanını alacağım hocam. Sistem nasıl sizce?
  19. E

https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/5X5TN26M + https://www.teknobiyotik.com/arctic-liquid-freezer-ii-360-intel-amd-uyumlu-360mm-radyatorlu-3x12cm-p12-fanli-sivi-islemci-sogutucu-ar-acfre00068a.html?ref=akakce&v=1.77.5 Bu şekil nasıl hocam, Sinerji’den öylesine topladım. Başka...
  20. E

X yongası zaten premium değil mi hocam, WiFi anlamında dediyseniz lazım değil ona. SSD takviyesi ileride yapacağım. Şu anlık 32 yada 64 düşünüyorum hocam ileride yükselteceğim. Baktım PCIe 5.0 destekli. Birde YusufMilton hocanın attığı sistemde böyle bir özelleştirme yaptım. Ama işlemci...
Geri