85-90.000 TL Toplama/Hazır Kasa Önerisi

anakart düşük kalmış bir tık üstü olmalı

2. ssd çok düşük 2 tb lazım

3. 96 gb a çık ram de

4.güç kaynagı pci 5.0 destegi varmı yeni nesil olmalı 4070ti s pci 5.0 gerekiyor.
X yongası zaten premium değil mi hocam, WiFi anlamında dediyseniz lazım değil ona.

SSD takviyesi ileride yapacağım.

Şu anlık 32 yada 64 düşünüyorum hocam ileride yükselteceğim.

Baktım PCIe 5.0 destekli.

Birde YusufMilton hocanın attığı sistemde böyle bir özelleştirme yaptım. Ama işlemci 7900, RAM 32GB ve PNY ekran kartı marka kalitesi olarak düşük.

Ekran görüntüsü 2024-03-01 120000s.png

X yongası zaten premium değil mi hocam, WiFi anlamında dediyseniz lazım değil ona.

SSD takviyesi ileride yapacağım.

Şu anlık 32 yada 64 düşünüyorum hocam ileride yükselteceğim.

Baktım PCIe 5.0 destekli.

Birde YusufMilton hocanın attığı sistemde böyle bir özelleştirme yaptım. Ama işlemci 7900, RAM 32GB ve PNY ekran kartı marka kalitesi olarak düşük.

Alıntıyı görüntüle

x yongası üst seviye ama her ürün gibi alt kalitesi ve üst kalitesi vardır çip x olması bir şey ifade etmez eger 7900x ve üzeri bir işlemci tercih ediliyor ise anakartın ciddi güçlü olması gerekiyor o anakarta da ben 7900x emanet etmem

alacagınız en optimal en iyi anakart bu

işlemci çok kazık aynı fiyata x3d si var

x yongası üst seviye ama her ürün gibi alt kalitesi ve üst kalitesi vardır çip x olması bir şey ifade etmez eger 7900x ve üzeri bir işlemci tercih ediliyor ise anakartın ciddi güçlü olması gerekiyor o anakarta da ben 7900x emanet etmem

alacagınız en optimal en iyi anakart bu

işlemci çok kazık aynı fiyata x3d si var

+

Bu şekil nasıl hocam, Sinerji’den öylesine topladım. Başka sitelerden daha uygun fiyatlı varsa oralardan alacağım.

+

Bu şekil nasıl hocam, Sinerji’den öylesine topladım. Başka sitelerden daha uygun fiyatlı varsa oralardan alacağım.
merhaba size attıgımda işlemci çok daha ucuzmuş şimdi zam yemiş sinerjiden tek tek toplamak yerine hazır sistem bakmak şuan daha avantajlı konumda parçalar zam yemiş

Hocam şöyle bir sistem topladım size eğer ekran kartını phoneix seçerseniz daha uyguna gelebilir fakat benim attığım windforce incelemesi vardı ful yükte 68 derece idi iyi olduğunu düşündüğüm için attım açıkçası aralarındaki fark ne kadardır bilemiyorum.Toplam 92 k tuttu phoneix ile 88k
Hocam bir düzeltme yapayım ekran kartını phoneix seçip anakartı şu ikisinden biri seçerseniz çok daha iyi olur.

Son düzenleme:
Hocam şöyle bir sistem topladım size eğer ekran kartını phoneix seçerseniz daha uyguna gelebilir fakat benim attığım windforce incelemesi vardı ful yükte 68 derece idi iyi olduğunu düşündüğüm için attım açıkçası aralarındaki fark ne kadardır bilemiyorum.Toplam 92 k tuttu phoneix ile 88k
Hocam bir düzeltme yapayım ekran kartını phoneix seçip anakartı şu ikisinden biri seçerseniz çok daha iyi olur.
DeepCool'un sitesinde ATX3.0 ile alakalı bilgi bulamadım hocam, bilginiz var mı PSU hakkında?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,783
Üyeler
184,499
Son üye
CASStiel
Geri