Arama sonuçları: *

1. fgoren

Bu sistem alınır mı?

2. El piyasaları çok değişik bu sistem monitörden dolayı 17 18 eder en fazla onun yerine arkadaşın attığı sistem ve bi monitör almak daha mantıklı adınıza faturalı vs.vs.
  2. fgoren

14500 TL rtx3060 sistem alınır mi

Sstem toplama videolarını beklersen daha iyi bi sistem alabilirsin
  3. fgoren

Çözüldü✓ Arkadaşlar 13500 tl civarı bilgisayar toplama tavsiyesi verirmisiniz?

Toplanmış olarak gelecek sana bu söylenenler arc 750 sistem var şuan bu paraya alabileceğin en iyi sistemle aynı performansı verir ve 3bin liran cebinde kalır ama arttırabilirsen 6700xt li sistem var gaminggende
  4. fgoren

20k ile pc alıcam yardım eder misiniz

https://www.gaming.gen.tr/urun/263509/kaan-kural-mvp-intel-i5-12400f-asus-dual-geforce-rtx-3070-v2-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Bunu düşünebilirsin 19300 12400f 3070 Beklerim dersen daha f/p sistemler çıkabilir
  5. fgoren

20k ile pc alıcam yardım eder misiniz

Monitör ekipman dahil mi fiyata ?
  6. fgoren

Sistem Montajı Nereye Yaptırabilirim ?

Yaparsa reis yapar 😂
  7. fgoren

Sistem Montajı Nereye Yaptırabilirim ?

Bence ucuz kurtulamazsın 😂😂 Ama bilgisayarcıdan çok daha iyi olur özenli bir şekilde toplamış olursunuz bu şekilde aramanızı tavsiye ederim istanbulda olsam gelirdim
  8. fgoren

Sizce fiyat sisteme göre nasıl?

Ben laptop almıştım lafta uygun fiyata sonra iptal ettim başka platformdan almak için parayı geri verene kadar 3 kere zam geldi vazgeçtim laptoptan da mesut çevik arc 770 aldım
  9. fgoren

Ekran kartını 2. El de alabilirsin istersen ama piyasa o kadar rezalet ki sıfırdan pahalı satılıyor diğer parçalar. Yani kasanın gerisini toplamak zor olur. Bayramda bi sistem alabilirsiniz bence ve forum sıcak fırsatları da takip edin güzel bir insirim olursa haberiniz olsun
  10. fgoren

Bayramı da bekleyebilirsiniz o halde. Bence bu sistemden daha iyilerini alabilirsiniz
  11. fgoren

8gb versiyon olmasa iyiydi ama performans farkı fazla hocam bence bekleyin yakında yeni bir da sistem çıkacak 3060ti gddr6x bütçenize uygun olacaktır
  12. fgoren

Sistemim Ne kadar eder?

Pardon 6600xt olarak gördüm ben
  13. fgoren

Sistemim Ne kadar eder?

10kya kolay satarsın sanırım sarı site balon fiyatlarla dolu
  14. fgoren

I3-12100F GTX 1650 sadece 11.302,5₺

Bence troll konu kilitlenir birazdan
  15. fgoren

Gaming gendeki bu sistem alınır mı

11k bütçeye bu sistemi olduğu gibi almak daha mantıklı ama indirim kovalarsanız daha güzellerini denk getirebilirsiniz hocam size kalmış
  16. fgoren

İ3 12100F RTX 3060Tİ 16300TL Alınır mı?

Hangi şehirdesin istersen technopat one sistem verebilirim aldığım fiyata
  17. fgoren

Pc toplama konusunda çok bilgim yok, sizce 240hz monitör ile uyumlu mu??

Kaç para istiyor bu sisteme ? Muhtemelen çok kazık bir fiyat neden söylemiyorsun burada hepimiz yardımcı olabiliriz daha iyi bir sistem alırsın sen de
  18. fgoren

14500 civarı pc toplama onerisi

https://www.gamegaraj.com/urun/hero-5t12-13/ Bütçe varsa şu yükseltmeleri yapabilirsin; 12400f Asus prime h610 anakart Ram xpg spectrix d41( rgb ram istersen)
  19. fgoren

Donanım arşivi yeni sistem

Hocam keşke almadan önce fikir danışsaydınız gamegarajda da 14-15k’ya 12400f 3060 sistem çıkıyor siz dçok kötü almışsınız ama sanırım ürünü teslim almamışsınız siz iptal edin ücret iadesini hızlı yapıyorlar, kargoya verirlerse kargoyu teslim almayıp iade olacağını söylerseniz hiç bir sorun...
  20. fgoren

Laptop mu Masaustumu

Evden çalışıyosan ve sürekli evdeysen masaüstü al bi de kamera alırsın toplantı vs. için lazım olursa
Top Bottom