Hocam büyük ihtimalle sistemi almiş arkadaş ondan söylemek istemiyorKaç para istiyor bu sisteme ? Muhtemelen çok kazık bir fiyat neden söylemiyorsun burada hepimiz yardımcı olabiliriz daha iyi bir sistem alırsın sen de
Hocam bu sisteme darboğaz yapmazmı eğer yapma ihtimali varsa bütçeyi biraz daha arttırma şansım varHocam eğer bütçeniz varsa bu karta para vermek yerine 6600 alabilirsiniz normalde amd ci değilim ama bu karttan daha iyidie
Hocam bütçeyi arttırma şansım var sanırım biraz daha iyi bir pc 240 hz yi besleyebilecektir tavsiyeleriniz için çok teşekkürler birazdan bir konu daha açacağım ilgilendiğim bir sistem daha var ona da tavsiyelerinizi beklerim.Hocam cs valoda 3060 bile i3 le 200-220 fps i ultrada zor görüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani 1650 ile 165hz max oda
Hocam tr fiyatını bilmem ama şuan fransada 590 euroKaç para istiyor bu sisteme ? Muhtemelen çok kazık bir fiyat neden söylemiyorsun burada hepimiz yardımcı olabiliriz daha iyi bir sistem alırsın sen de
Hocam burayada atınız ve net bütçe söylermisiniz monitör dışı böyle yardımcı olamıyoruzHocam bu sisteme darboğaz yapmazmı eğer yapma ihtimali varsa bütçeyi biraz daha arttırma şansım var
Hocam bütçeyi arttırma şansım var sanırım biraz daha iyi bir pc 240 hz yi besleyebilecektir tavsiyeleriniz için çok teşekkürler birazdan bir konu daha açacağım ilgilendiğim bir sistem daha var ona da tavsiyelerinizi beklerim.
Sağolun hocam daha iyi bir pc bakacağım240 tavsiye etmem bu sisteme 144-165 daha iyidir
Yok hocam daha almadım sadece bakıyorumHocam büyük ihtimalle sistemi almiş arkadaş ondan söylemek istemiyor
Anlıyorum hocam ama 6600/3060 i3 12100f li sistemlere bakabilirsiniz sistem olarakSağolun hocam daha iyi bir pc bakacağım
Yok hocam daha almadım sadece bakıyorum
Amd yurt dişinda pek popüler değilAnlıyorum hocam ama 6600/3060 i3 12100f li sistemlere bakabilirsiniz sistem olarak
Şuan orta fiyatlı bi tane buldum hocam yeni bi konu açıyorum o pc hakkında görüşlerinizi beklerim teşekkürler.Anlıyorum hocam ama 6600/3060 i3 12100f li sistemlere bakabilirsiniz sistem olarak
Amd yurt dişinda pek popüler değil
Tamamdır hocam bakıyorumŞuan orta fiyatlı bi tane buldum hocam yeni bi konu açıyorum o pc hakkında görüşlerinizi beklerim teşekkürler.
Rx6600 ekran kartına sahipŞuan orta fiyatlı bi tane buldum hocam yeni bi konu açıyorum o pc hakkında görüşlerinizi beklerim teşekkürler.
Atın bakalım hocam 6600 kötü bir kart değildir 1650 den daha güçlü ve daha iyiRx6600 ekran kartına sahip
Atın bakalım hocam 6600 kötü bir kart değildir 1650 den daha güçlü ve daha iyi