Arama sonuçları: *

1. flitttermice

2 sistem arasında kaldım hangisi oyunlarda daha çok performans ve uzun ömür lü

240 yeter 7600’e 360 avantajına olur. 32 gb ram yap derim 16 yetersiz artık. 7800xt ‘de güzel bir ekran kartı tercihiniz amd tarafında ise üzceğini düşünmüyorum.
  2. flitttermice

2 sistem arasında kaldım hangisi oyunlarda daha çok performans ve uzun ömür lü

7800xt ve 7600 al geç. Ama agnı fiyatlara 4070 ti super li 7600 lü sistem var ise onu tercih et derim.
  3. flitttermice

Lütfen 4070s parçaları için yardımcı olun

7500f 7600, 7600x gayet işini görür bence b650m veya atx anakart ile yerinde olsam 7600x ve b650m yapıştırıtım bi tane 3d modeller harici saydığım orta seviye işlemciler dışında yüksek seviye ekran kartı takılmyacak ise gereksiz buluyorum açıkçası tabi ilerde güncellediğin zaman 9700x çok daha...
  4. flitttermice

kasa konusunda mesh olmasına dikkat et 3x fan girişi olsun üstte onun dışında kalite olarak fanlara dikkat et şahsiş görüşüm nzxt ve phanteks ürünlerini beğeniyorum nzxt fanları genel biraz sesli ama onun dışında demir yine aynı demir pek bir şey değişmiyor kalınmış incemiş fazla yerinde olsam...
  5. flitttermice

Arkadaşın atığı resme inanma sallamasyon bir darboğaz yapay zekası işlemcin ile ekran kartın darboğaz yapmaz 720p oyun oynamayacak isen :D
  6. flitttermice

Sağlam Soğutucu tavsiyesi

dostum o kasaya ne koysan pişer birde öyle düşün kasayın üstünden su döksem alta inmez o nasıl tıkış tıkışlık hav almayan bir kasadır. Not arkadaşla tartışmanızdan ziyade sadece yorum yaptım kasayı değiştirmelisin acilinden.
  7. flitttermice

Zotac RTX 4060'lı Sistem Aldım Pişman Olur Muyum?

Pişman oluncak bir konu değil sebebi şu hissetmezsiniz yani tabi asus daha iyi bir firma ama hiçbir eksiklik olmaz .
  8. flitttermice

40-42k sadece kasa arıyorum yardımcı olabilir misiniz?

Valla uzun zamandır bakmıyorum ne yalan söyliyim 😂 birden çıkmıştı 8400 de anlamadım o yüzden ucuz ozaman ekran kartına göre darboğaz yapmıyor diye basıyorlar game garaja baktım az önce sistem kalmamış sanırım en ucuz 3 firma var şuan indirimler ile Gamegaraj ki en ucuzu gamegaraj oluyor...
  9. flitttermice

Stream açmıcak iseniz 7900 gre düşünebilir 4070 süper den çom daha güçlü bir gpu ve artık amd de hata vb gibi sorunlar yok 4080 ayarı bir kart işlemci hem 8400 f işlemcili daha uyguna kasalar vardı 37 38k ya şuan baktım tükenmiş hepsi nvidia şu sıralar biraaz tuzlu…
  10. flitttermice

Attığınız sistem gayet iyi lakin indirimler ile amd 7900 serisi ve 7600 toplanabilir gibisinden düşündüm şuan pek müsait değilim akiam bakalirim bir ihtimal.
  11. flitttermice

Sistem/Parça Uyumu Olmuş mu

ramlerden 3000 mhzleri 3200 çek muhtemelen sorun yaşatmaz ramler ama anakart işlemciyi çalıştırsa bile tam performans vermez alamazsın anakartıda zortlatabilirsin normali değil çünkü bios güncellemen lazım ayriyeten işlemciyi takmadan.
  12. flitttermice

Sıfırdan Beyaz Sistem Toplıyuyorum Yardım Edermisiniz.

3080 eskide kaldı onun yerine daha güzel bir şey seçin derim.
  13. flitttermice

Çözüldü✓ Sistemim uyumlu mu??

Nedenini yazayım ben Çinden getirlmiş en dandik psulara rampage logosu basıp vasat altı ürünü satıyorlar işte iki ısınmada çosluyor hayır kendini yaksa güzel tüm sistemi çöp ediyor :D
  14. flitttermice

Arkadaşlar sistem toplamaya çalışıyorum yardım eder misiniz

850w psu çok gereksiz olmuş ve cebini yorar 650w 700w civarı çok çok işini görür senin ordan kısıp ve rami daha hesaplı bir şey alabilirsin bu paraylada ekran kartı modelini değiştir winforce serisi pek iyi değil daha güzel bir model al derim veya o parayla 7600x çak 7500 yerine.
  15. flitttermice

DEĞERMİ 71K YA ? ACİL YARDIM

bence daha f\p bileşenler ile aynı paraya 4080 lisi toplanır.
  16. flitttermice

Hangisini Almalıyım Yardımcı Olurmusunuz

4070 ve ddr5 sistem ikinci link isterse custom sıvı soğutma olsun yine ikinci sistem 4070 ve 7500f olan sistem kat kat daha iyi daha güçlü sıvı soğutmaya pek hitiyaç yok zaten 7500f'de. 1. sistemin ne olduğu belirsiz ayriyeten rampage sıvı soğutma önermem.
  17. flitttermice

Bu Fiyat Bu Bilgisayar İyi Mi?

https://www.gaming.gen.tr/urun/359780/sunrise-4060-amd-ryzen-5-5600-mpk-galax-1-click-oc-2x-geforce-rtx-4060-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ veya ddr5 bu daha mantıklı...
  18. flitttermice

Sistemin Piyasası Nedir 3080

30'a rahat gider dostum bence oturduğun yerde fazla ilan yok ise elden vericeksen daha fazlaya satarsın.
  19. flitttermice

Hiçbir oyunda kasma yapmayacak GPU+CPU kombinasyonu hangisi

Bğtçen sorunun yoksa ikinci el rtx 3090 çek yanınıda 5800x3d al derim yada 7800xt al gpu olarak çok güzel götürür.
Top Bottom