Neler Yeni

Hangisini Almalıyım Yardımcı Olurmusunuz

Koreli70

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Abdullah Karaer

Asım Atlıhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Asım
İlk linkteki kasa daha iyi ama ekran kartı 2. linkte daha iyi sıvı soğutma daha avantajlıdır.

Koreli70

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Abdullah Karaer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk linkteki kasa daha iyi ama ekran kartı 2. linkte daha iyi sıvı soğutma daha avantajlıdır.
söyle söyleyim ilk linktekine pek güven vermedi bana hic degerlendirme yok hic alınmamiş birde aralarında ilk linkteki dd4 bi sistem ikinci link ise dd5 bi sistem

Asım Atlıhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Asım
söyle söyleyim ilk linktekine pek güven vermedi bana hic degerlendirme yok hic alınmamiş birde aralarında ilk linkteki dd4 bi sistem ikinci link ise dd5 bi sistem
Böyle siteler yerine hazır sistem üzerine kurulmuş sitelerden almayı düşünür müsünüz ? Ya da Sistem önerisi için bir konu açın isterseniz yardımcı olurlar elbet.

Koreli70

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Abdullah Karaer
Böyle siteler yerine hazır sistem üzerine kurulmuş sitelerden almayı düşünür müsünüz ? Ya da Sistem önerisi için bir konu açın isterseniz yardımcı olurlar elbet.
2link hazır sistem saten biraz degisiklik yaptım ben

Asım Atlıhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Asım
2link hazır sistem saten biraz degisiklik yaptım ben
Pazaramayı gördüm sandım kusura bakmayın. Kasa değişikliği düşünürseniz bence gayet güzel sistem 2. link 500 GB SSD yeterli gelmeyecektir ilerleyen zamanlarda 1TB yükseltebilme şansınız varsa yükseltin

Koreli70

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Abdullah Karaer
Pazaramayı gördüm sandım kusura bakmayın. Kasa değişikliği düşünürseniz bence gayet güzel sistem 2. link 500 GB SSD yeterli gelmeyecektir ilerleyen zamanlarda 1TB yükseltebilme şansınız varsa yükseltin
ssd almak zorundayım bende normalde ssd var onu sistemden cıkaramıyorum ondan almak zorundayım 1tb ssd mevcut bende

Koreli70

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Abdullah Karaer
Başka goruslerini sunucak yokmu acaba

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Eray Yılmaz
4070 ve ddr5 sistem ikinci link isterse custom sıvı soğutma olsun yine ikinci sistem 4070 ve 7500f olan sistem kat kat daha iyi daha güçlü sıvı soğutmaya pek hitiyaç yok zaten 7500f'de. 1. sistemin ne olduğu belirsiz ayriyeten rampage sıvı soğutma önermem.

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,456
İsim
Hamza Ziya Üstün

Koreli70

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Abdullah Karaer
Sıvı soğutma daha iyi olmazmi hem görüntü olarak hemde soğutma konusunda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabi ki 7500f ve 4070. Diğer sistem kazığın alası. Sıvı soğutma alacaksanız rampage almayın. 7500f için hava yeterli ve rampage kaliteli sayılmaz. Bunu alın
.

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,456
İsim
Hamza Ziya Üstün
Attığım soğutma 240mm sıvı soğutma ayarında hatta sizin attığınızdan daha iyi soğutur. Görüntü kişiye bağlı ancak sıvılarda kaliteli almazsanız soğutması havaya göre daha kötü olur. Normalde almam ve param yetmez zaten ama illa alacak olsaydım kaliteli 360mm den aşağıda sıvı soğutma almazdım. Ayrıca hava soğutmaların arızada pompa/sıvı bakımları vs ile uğraşma gibi bir derdi yok çünkü arıza yapacak bir parçası yok. En kötü ihtimal fan değiştirilir.

Asım Atlıhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Asım
Attığım soğutma 240mm sıvı soğutma ayarında hatta sizin attığınızdan daha iyi soğutur. Görüntü kişiye bağlı ancak sıvılarda kaliteli almazsanız soğutması havaya göre daha kötü olur. Normalde almam ve param yetmez zaten ama illa alacak olsaydım kaliteli 360mm den aşağıda sıvı soğutma almazdım. Ayrıca hava soğutmaların arızada pompa/sıvı bakımları vs ile uğraşma gibi bir derdi yok çünkü arıza yapacak bir parçası yok. En kötü ihtimal fan değiştirilir.
Hocam neden kızgın reaksiyon verdiniz. Yanlış mı söyledik ilk linkteki kasa daha iyi, donanım daha düşük. 2. linkteki kasa daha düşük, donanım daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,051,090
Üyeler
166,879
Son üye
ShenX7