65k lık sistem önerisi.

KYLORIN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,130

Arkadaşlar sistem toplam 66.112tl eğer bu bütçede toplama sistem arayan varsa önerim budur.

Arkadaşlar sistem toplam 66.112tl eğer bu bütçede toplama sistem arayan varsa önerim budur.
kasa biraz daha iyi bir şey olabilir. bir de böyle bir sisteme biraz daha okuma yazma değerleri yüksek ssd alınabilir. onun dışında gayet başarılı.

kasa biraz daha iyi bir şey olabilir. bir de böyle bir sisteme biraz daha okuma yazma değerleri yüksek ssd alınabilir. onun dışında gayet başarılı.
kasayı daha iyi bir şey buldum fakat bazen sisteme 1k fazla vermek istemiyorsun o 1kyla kulaklık mouse ve benzeri alabiliyorsun. ssd konusundada tekrar link atacağım ama bunu tercih etmemin sebebi drami var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...ci-express-4-0-1-tb-m-2-fiyati,384023060.html ssd buda olabilir fakat bunun drami yok ve bir tık daha pahalı akrarsız kaldım ve ucuz olanı sçtim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sistem iptal işelmci zamlanmış baya

Geri