Arama sonuçları: *

1. freygasm

DA İmzalı Sitemler Neden Gelmiyor?

Allah şifa versin.
  2. freygasm

İncehesap sihirbazından hazır PC

Yav ne alaka 2024de 2060super rx580 mi alınır o bütçede. O paraya 5600 4060 sistem al çayla. Az daha çıkarsan 4060 7500f al. Troll konu muhtemelen tüm yazıları okudum 2060,rx580 diyip duruyosun 2019da değiliz.
  3. freygasm

39.000 TL ' ye aldığım bilgisayar sizce nasıl ?

O işlemci dediğin işlemci threadripper sanki :D Anakartın kasma yaptığını da ilk defa senden duyuyorum. Anakart ve işlemci uyumu yok derken neyi kastettin tam olarak açıklarsan biz de bilgileniriz. Yorumda tek doğru göremedim. İyi bir anakart size ; daha fazla m2 slotu daha iyi pasif soğutma...
  4. freygasm

Sistemimi 10 üzerinden puanlayın.

Para onun için önemli olmasın da sen audi parası verip şahine biner misin para önemli değil diye. Çok daha iyi sistemler var bu fiyata.
  5. freygasm

Sistemimi 10 üzerinden puanlayın.

21k mi verdin bu sisteme
  6. freygasm

2 Bin için ddr5 e geçilir mi

Ne gibi sıkıntı yapabilir? Fpsde bir etki sağlamıyor İmkansız. Psikolojiktir. Senede 5-6 farklı anakart kullanıyorum. 1731927975 2 slot stabil çalışıyor, 4 slotta çok ram seçiyor. Çok dikkatli olmak lazım.
  7. freygasm

Çalışmıyor çünkü :D
  8. freygasm

Yaratacağı sorunlar ; Overclock yapamaz 4 kanal ram kullanamaz ki am5te çok zor 4 kanal ram kullanmak. 2. Ssd slotu yok Rgb-argb soket sorunu yaşanabilir Usb portları yetersiz gelebilir Hepsi aslında standart kullanıcı için olmasa da olur şeyler. O kadar da abartıldığı gibi sorun yaşatmaz.
  9. freygasm

Çözüldü✓ AM5 Bir Kasa Toplamak İsitiyorum Yardımcı Olurmusunuz?

Ekran kartı dahil değil heralde?
  10. freygasm

12ky İkinci el toplama hangi parcalari alabilirim

Yani çoğu oyundan kastın competitive oyunlar ise onlarda bile çoğu zaman yetmiyor. Apex ve codda competitive ayarlarda 17-18gb ram kullanıyor sistem. Ramin yetmediğinin tek sonucu stutter yaşamak değildir. %1,%10fpslerin çok fazla değişken olur. Rami ikisinde de 16gb alması değil konu zaten ben...
  11. freygasm

Yahu durum bu mudur sence :D Özellikle bu yıl çıkan herhangi bir oyun yüksek grafiklerde 16gb ramin altında kullanmıyor. Hogwarts 27-28gblerde, warzone 22-23gb rustta 37gb çektiğini gördüm mesela. Elbette rami sonuna kadar kullanmadığın oyunda fark olcak :D Bi duvarı boyucaksın iki tane boyan...
  12. freygasm

Bu kadar yanlış bir cümle görmedim. Birincisi apular zaten ramden beslenir. İkincisi ddr4ü fazla gözünde küçülttün. 16gb ddr4>32gb ddr5 gibi bir durum kesinlikle olamaz. Ddr5 bir tık yüksek performans veriyor ama her oyun buna iyi optimize edilmiş değil. Ddr4 kaç senelik mimari, çok daha...
  13. freygasm

Sistemim kaç tl eder ?

7500-8000 eder.
  14. freygasm

Eski Bilgisayarım ne kadar eder?

Sistem özellikleri tahmin ediyoruz galiba.
  15. freygasm

12Bin TL ile DDR5 Sistem Topladım! Zor muydu? Toplanabilir mi? Bileşenler neler?

Bi tane bundan isterim >.< Eline sağlık dost.
  16. freygasm

valorant kaç fps oynanır??

50-60fps max.
  17. freygasm

Sistemim Ne Kadar Eder

7-8 sistem paketler misin o fiyattan bana
  18. freygasm

Bu fiyata alınır mı?

Özelden yazdım:)
  19. freygasm

Bu fiyata alınır mı?

İstanbul veya neresi istersen. Referansım bol, sıkıntı çekmezsin.
  20. freygasm

Bu fiyata alınır mı?

Ekran kartı daha iyi, parça kalitesi daha iyi ve fiyat olarak daha uygun. Rampage psu ve kasa var attığı sistemde ve işlemci yok :D
Top Bottom