Arama sonuçları: *

1. G

Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 RAM | MSI RTX 4060 Ti 8 GB Alınır mı?

Ekstrasi su bu geciyorum saf haliyle 1 tb ssdli thermaltake kasali seklini vatandan 22700 e almistim bu sisteme su fiyat hani aman diyim
  2. G

35.000TL'ye RTX 4070S Sistem Toplanır mı?

Vatanda ara sira cikiyor bekleyip takip edebilirsin veya 2. El yerinde biri goatv4 ü koymus ona bakabilirsin kullanmamistir buyuk iht
  3. G

Çözüldü✓ TOPLADIĞIM KASAYA ENERJİ GELİYOR FAKAT PORTLAR ÇALIŞMIYO GÖRÜNTÜ GELMİYO

Benzer bir sorun yaşadım geçenlerde ama benim anakart üzerindeki cha fan yeri de calışmıyordu diğer her şey çalışıyordu ekrana görüntü gelmiyordu biosa geçemiyordum hep siyah ekranda kalıyordu teknik servisine yolladım dönüt bekliyorum bir şeyleri de eksik takmamıştım önceki sistemimi de 0 dan...
  4. G

Yeni pc aldim masa onerisi lazim

internet sitesinde sadece kendi sattıkları yok farklı satıcıların sattıkları da olduğu için var sadece koçtaş satıcılı şeyleri seçince az masa çıkıyor ama bir sürü satıcı olduğu için çeşitlilik sorunu yok mağazasını bilemem mağazada yoktur belki
  5. G

Yeni pc aldim masa onerisi lazim

Koçtaşa bakabilirsin bu arada dün bir göz attım güzel uygun şeyler vardı oralarda kampanyalar falan da oluyor 9 taksit peşin fiyatına falan koçtaşa bakmanı öneririm oradan hawk sandalye aldım ben de kendime masa arayışı içindeyim bakınıyorum tkasit kampanyası ve çok çeşitliliği var bakın...
  6. G

İlk Kez Sistem Alacağım

sahibindendekiler de 0 zaten çoğuna montajsız gitti kutuları bile açılmamıştır öyle alınabilir
  7. G

İlk Kez Sistem Alacağım

hayır sistem gayet güzeldi beyaz olması da büyük artı e türkiyede de al satçı çok 2-3k free kazanmak için alıp direkt satıyorlar pcnin kötülüğünden değil yani stok da fazlaydı zaten
  8. G

İlk Kez Sistem Alacağım

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-i5-12400f-asus-dual-rtx-4060-white-pch-goat-v3-sifir-1146954093/detay aynı sistem zaten sahibindende çok var biraz daha bakınıp 19 a birinden alabilrisin bu sistemi alanlar 16k ya aldı 19 a bırakırlar full beyaz...
  9. G

Bu fiyata bu sistem alınır mı? rtx 4060 lı

bunun yerine 19k ya sarı siteden pch v3 bulabilirsin büyük iht hem beyaz kasa anakartı daha düşük ama işlemcisi yüksek kasa kalitesi de çok çok daha iyi 19 vereceksen o daha iyi olur diye düşünüyorum
  10. G

Tebilion 4060li sistem Alınır mı??

Sahibindende cok ilan var konusup pazarlikla alabilirsin elden sorun olmaz
  11. G

Tebilion 4060li sistem Alınır mı??

Bunu alacağına gecen pch v3 cikti beyaz kasa beyaz ekran karti 18.5 19 civari satiyorlar onu alsan daha iyi
  12. G

Bu sistem alınır mı?

tahminim yok ama 800 stok sağlamdır şansını dene kapma şansın var her türlü olmazsa alternatif seçenekleri değerlendirirsin şimdilik ona odaklan
  13. G

Bu sistem alınır mı?

bu pahalı bir tık yarın DA sistem geliyor 800 stoklu onu bekle bundan daha iyi ve daha ucuz olur
  14. G

Sizce bu sistem alınır mı? yardımcı olurmusunuz

13000 e bundan 2 tane alırsın kardeş 2. elde arkadaşlar abartıyor biraz fiyatları max 7k falan eder yani şu kasa hazır sistemler çıkıyor 11-12k bantlarında rx 6600 lü onlardan bir tane yakalayıp alırsın bunun kat kat üstü güncel bir pc almış olursun parana da yazık olmaz forumu takip et yeterli
  15. G

Çözüldü✓ Trendyol dan bu sistem alınır mı?

çöpün çöpü şu tarz sitelerde bu tarz boş isimlerle satılan sistemlerden uzak durun zaten bu forumda takılıyorsanız bir şeyleri öğreniyorsunuz zamanla itopya gaming gen vatan bu tarz markalarla sürekli indirimli sistem kampanyaları yapılıyor takip edip güzel bir şey alabilirsin yardımcı olurlar thx
  16. G

2. EL BİLGİSAYARIM KAÇ LİRA EDER

sadece kasa fiyatı hakkında max 10k eder 2.5 senelik sistem olduğunu unutup yorum yapmış bazı arkadaşlar yeni cıkan hazır sistemler bu kadar sağlam fiyatlarda çıkıyorken 2. elde bunu max 10 a satarsın o da piyasayı bilmeyen çoluk çocuğa falan 2. elde ekran kartı fiyatları aşırı düşük o yüzden...
  17. G

Teknohayat-2 alınır mı?

bulabiliyorsan geçen vatanın sistemi 16 dan alanlar 17.5-18 e veriyor 3070 li daha iyi daha ucuz
  18. G

bu pc ne kadar eder?

https://www.letgo.com/tr-tr/i/rx-460-li-oyun-bilgisayari_cc0dd820-cc74-4d99-8e96-3f43fd2c8276 bak buraya bırakayım benim ilanı arkadaşlar da sana yardımcı olur pahalıya falan mı satıyorum diye ilgilenirsen yaz
  19. G

bu pc ne kadar eder?

ben 3300 e i3 6098P rx 460 lı sistemimi satıyorum alan yok adam i3 2100 gt 730 koymuş 4200 diyor şaka gibi bilgisayar arıyorsan benim sisteme bakabilirsin kardeşim link atarım istersen
Top Bottom