Ekran kartına DP ile mi HDMI ile mi bağladın?Dostlar merhaba, topladığım kasaya sıvı soğutmaya vs herşeye enerji geliyor fanlar dönüyor ama görüntü gelmiyor ve klavye falan ne takarsam takayım algılamıyor sorun neyden kaynaklanıyor olabilir
Ekran kartına DP ile mi HDMI ile mi bağladın?
Anakart üzerinde herhangi bir hata ışığı yanıyor mu?
Benzer bir sorun yaşadım geçenlerde ama benim anakart üzerindeki cha fan yeri de calışmıyordu diğer her şey çalışıyordu ekrana görüntü gelmiyordu biosa geçemiyordum hep siyah ekranda kalıyordu teknik servisine yolladım dönüt bekliyorum bir şeyleri de eksik takmamıştım önceki sistemimi de 0 dan kendim montajlayıp kurmuştum sende de öyle oldu herhalde bakalım takip edeyim konuyu ben de merak ettim
Hdmi ileEkran kartına DP ile mi HDMI ile mi bağladın?
Anakart üzerinde herhangi bir hata ışığı yanıyor mu?
Hazır sistem olarak aldıysan test edip gönderiyorlar. Test etmeme gibi bir saçmalık yapmamışlardır umarım. AM4 bir işlemciyse acaba tam oturmamış olabilir yada soğutma ne var ? Soğutmanın bağlantısı mı yanlış yapıldı?Cpu ışığı kırmızı yanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende anakart üzerinde cpu ışığı kırmızı yanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hdmi ile
Hazır sistem aldım ama kendim topladım. İşlemci i5 14400F. Sıvı soğutmanın bağlantısını da yanlış yaptığımı düşünmüyorum ya açıkçasıHazır sistem olarak aldıysan test edip gönderiyorlar. Test etmeme gibi bir saçmalık yapmamışlardır umarım. AM4 bir işlemciyse acaba tam oturmamış olabilir yada soğutma ne var ? Soğutmanın bağlantısı mı yanlış yapıldı?
Çevrende anlayan birisi yada bir bilgisayarcıya götür istersen hazır her yer açık ikenHazır sistem aldım ama kendim topladım. İşlemci i5 14400F. Sıvı soğutmanın bağlantısını da yanlış yaptığımı düşünmüyorum ya açıkçası
Çevrende anlayan birisi yada bir bilgisayarcıya götür istersen hazır her yer açık iken