Neler Yeni

Çözüldü✓ TOPLADIĞIM KASAYA ENERJİ GELİYOR FAKAT PORTLAR ÇALIŞMIYO GÖRÜNTÜ GELMİYO

yusufyeni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yusuf YENİ
Dostlar merhaba, topladığım kasaya sıvı soğutmaya vs herşeye enerji geliyor fanlar dönüyor ama görüntü gelmiyor ve klavye falan ne takarsam takayım algılamıyor sorun neyden kaynaklanıyor olabilir

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Ahmet Melih Alemdar
Dostlar merhaba, topladığım kasaya sıvı soğutmaya vs herşeye enerji geliyor fanlar dönüyor ama görüntü gelmiyor ve klavye falan ne takarsam takayım algılamıyor sorun neyden kaynaklanıyor olabilir
Ekran kartına DP ile mi HDMI ile mi bağladın?
Anakart üzerinde herhangi bir hata ışığı yanıyor mu?

gsonex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Emre Turan
Benzer bir sorun yaşadım geçenlerde ama benim anakart üzerindeki cha fan yeri de calışmıyordu diğer her şey çalışıyordu ekrana görüntü gelmiyordu biosa geçemiyordum hep siyah ekranda kalıyordu teknik servisine yolladım dönüt bekliyorum bir şeyleri de eksik takmamıştım önceki sistemimi de 0 dan kendim montajlayıp kurmuştum sende de öyle oldu herhalde bakalım takip edeyim konuyu ben de merak ettim

yusufyeni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yusuf YENİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Cpu ışığı kırmızı yanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benzer bir sorun yaşadım geçenlerde ama benim anakart üzerindeki cha fan yeri de calışmıyordu diğer her şey çalışıyordu ekrana görüntü gelmiyordu biosa geçemiyordum hep siyah ekranda kalıyordu teknik servisine yolladım dönüt bekliyorum bir şeyleri de eksik takmamıştım önceki sistemimi de 0 dan kendim montajlayıp kurmuştum sende de öyle oldu herhalde bakalım takip edeyim konuyu ben de merak ettim

Bende anakart üzerinde cpu ışığı kırmızı yanıyor

Hdmi ile

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Ahmet Melih Alemdar
Cpu ışığı kırmızı yanıyor

Bende anakart üzerinde cpu ışığı kırmızı yanıyor

Hdmi ile
Hazır sistem olarak aldıysan test edip gönderiyorlar. Test etmeme gibi bir saçmalık yapmamışlardır umarım. AM4 bir işlemciyse acaba tam oturmamış olabilir yada soğutma ne var ? Soğutmanın bağlantısı mı yanlış yapıldı?

yusufyeni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yusuf YENİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hazır sistem olarak aldıysan test edip gönderiyorlar. Test etmeme gibi bir saçmalık yapmamışlardır umarım. AM4 bir işlemciyse acaba tam oturmamış olabilir yada soğutma ne var ? Soğutmanın bağlantısı mı yanlış yapıldı?
Hazır sistem aldım ama kendim topladım. İşlemci i5 14400F. Sıvı soğutmanın bağlantısını da yanlış yaptığımı düşünmüyorum ya açıkçası

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
917
İsim
Ahmet Melih Alemdar
Hazır sistem aldım ama kendim topladım. İşlemci i5 14400F. Sıvı soğutmanın bağlantısını da yanlış yaptığımı düşünmüyorum ya açıkçası
Çevrende anlayan birisi yada bir bilgisayarcıya götür istersen hazır her yer açık iken

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,719
Üyeler
166,073
Son üye
Kushpot
Top Bottom