Arama sonuçları: *

1. hasanberkgcm

45k Hazır/Toplama PC önerisi

Bunun fiyatı iyiymiş evet 😅👍 Ama işlemci düşük kalıyor böyle de.
  2. hasanberkgcm

Hocam fiyat iyi değil gibi
  3. hasanberkgcm

Hocam 8gb yetersiz kalıyor artık, mümkünse 12gb ve üstü olsun istiyorum. 1719584765 Hocam tek tek toplamaya kıyasla pek iyi durmuyor sanki. Akakçe den en ucuz 4070s ile zotac arasında yanlış hatırlamıyorsam 3 4k fiyat farkı vardı.
  4. hasanberkgcm

İyi forumlar arkadaşlar. Elimde hali hazırda ddr5 bir sistem var. 2023 kasım ayının sonlarında İncehesap'dan almıştım fakat pişman oldum. Aldığımdan beri sorunların ardı kesilmiyor. Daha 2 gün önce 3. Kez garantiye gönderişim oldu. Eğer bir daha sorun çıkarsa iade edeceğim. Şimdiden bir sistem...
  5. hasanberkgcm

Parçalarım Uyumlu mu Yardım Eder misiniz ?

render gibi işlemlerden çok oyun üzerine kurulacak sistemler için amd. tam tersi, oyundan çok render işlemleri yapılacak bir sistem için intel alınmalı. (intelin amd ye kıyasla çekirdek sayısı daha fazla, render işinde daha iyi) 1701084156 hangi amaç için kullnaılacak?
  6. hasanberkgcm

20-25 Bin TL 2K DDR5 Sistem Önerisi

hocam kralsın eyw güzel sistem. ddr5 olanı da bi atar mısın? Ona da bir bakayım.
  7. hasanberkgcm

o zaman yşne geçen ki gibi olur büyük ihtimal. 20 30sn geçmede stok erir. 😅
  8. hasanberkgcm

hocam aynen aralığa kadar beklemeyi düşünüyorum ztn. mümkünse ddr5 ama fiyat farkı çok olursa ddr4 e de razıyım, dediğim gibi yine mümkünse 2k ama şart değil, 16gb gpu şart ama. çıkacak sisteme gelirsek de artık öyle 4060lı sistem çımaz diye düşünüyorum ki ztn 16gb çıkmazsa almayacağım.
  9. hasanberkgcm

bütçe az da olsa artabilir. 16gb ddr5 güzel bir sistem önerisi verebilecek varmı. tek tek dizerseniz sevinirim. ha fiyat avantajı varsa hazır sistemde paylaşabilirsiniz.
  10. hasanberkgcm

Anladım. Peki bu sistemlerdeki bileşenleri tek tek toplamaya kıyasla ne kadarlık bi fiyat avantajı var?
  11. hasanberkgcm

hocam gpu tarafında 16gb tercihimdir. bu sistemlerde gayet güzel eyw saolun. ama 2k düşündüğüm için 16gb daha ileri dönük olur diye düşünüyorum.
  12. hasanberkgcm

Hatay'dayım maalesef pek yakın değil 😅 1700395641 ddr5 sistem daha iyi olur hem
  13. hasanberkgcm

Selamlar dostlar! Bana nvidia kartlı 2k bir sistem gerekiyor. Dün ki sistemi malum çoğu kişi gibi bende alamadım. O yüzden sizlere danışıyorum. Toplama olur hazır sistem olur uygun fiyatlı bir sistem önerirseniz çok makbule geçer. Şimdi bana diyenler olacak donanım arşivini bekle yeni sistem...
  14. hasanberkgcm

🚀💥🚨 YILIN F/P SİSTEMİ ÇIKTI 🚨💥🚀

Ben alamadım. Ankara şubesi ne durumda?
  15. hasanberkgcm

Alabilen varmı gençler sistemi?
  16. hasanberkgcm

bir önceki sistemi bunu almak için ödeme ekranında bilerek bıraktım, böyle olacağını bilseydim onu alırıdm.
  17. hasanberkgcm

ben saldım artık bu saatten sonra alabileceğimi sanmıyorum. alan arkadaşlara hayırlı olsun. incehesap olsaydı bir nebze daha az çıkardı böyle sorunlar. itopya altyapısı kötü.
  18. hasanberkgcm

bende de orda kaldı şuan, ne yapıcaz?
  19. hasanberkgcm

ŞAKA mı bazı bileşenler stokda yok
  20. hasanberkgcm

stok gerçekten bitti bu sefer. yine hayal kırıklığı, yine itopya
Top Bottom