Arama sonuçları: *

1. kumanli

asus b450 mk 2 ryzen 5 2600 problemi

sorun halen daha devam ediyor bütün bios sürümlerini denedim ama çare olmadı :(
  2. kumanli

https://www.asus.com/Motherboards-Components/Motherboards/PRIME/PRIME-B450M-K-II/HelpDesk_BIOS/ bu saydafadaki hangi sürümü kullanıyorsunuz? bakma şansınız var mı?
  3. kumanli

Merhabalar, asus b450 mk 2 anakartımda ryzen 5 3600 sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Ancak ryzen 5 2600'ü takınca görüntü vermiyor. Bios update denedim ancak işe yaramadı. ryzen 5 2600 ve diğer tüm bileşenler b550 anakartımda çalışıyor o yönden sorun yok. aynı problemi yaşayan birisi varmı...
  4. kumanli

Bir bilgisayara 10 bin TL verilir mi?

Ailen seni kırmamak için biraz düşün demiş kendi paranı kazanana kadar bu kadar lükse kaçmana gerek yok
  5. kumanli

PC'yi Toplamalı mıyım Yoksa Hazır Sistem Mi Almalıyım

monitör dahil bütçemi bu yoksa sadece kasa mı? monitör dahilse bu bütçeye da nın yeni sistemi çıkacak bekle derim.
  6. kumanli

Yayıncı Bilgisayar Toplama

uzay kasa pc toplayıp minecraft videoları çekebilir ve youtube'a atabilirsin. Ama üzülerek söylemek istiyorum bu bütçe ile oyun oynayabileceğin pc toplamak bile imkansız maalesef.
  7. kumanli

Ryzen 5 3600X + GTX 1660 Super Sistem nasıl?

Yeni çıkacak sistemi bekle bence aşağı yukarı benzer bir sistem çıkacak. Sana düşük gelen parça olursa özelleştirirsin
  8. kumanli

Donanım arşivi ay sonuna kadar sistem çıkartacakmış sizce nasıl olur ?

tarih belli mi ona göre sistem kuracağım bekleyebilirim
Top Bottom