Neler Yeni

Bir bilgisayara 10 bin TL verilir mi?

Moonboy

80+
Tüm oyuncu ekipmanlarım 50 bin tlden fazla ediyor. Bence israr et 10 bine guzel bir şey topla :)

kumanli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Furkan Kumanlı
Ailen seni kırmamak için biraz düşün demiş kendi paranı kazanana kadar bu kadar lükse kaçmana gerek yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mustafa sakızcı
Konuyu yanlış yere açtıysam üzgünüm.

Merhaba arkadaşlar

7 yıllık bir laptopum var ve artık değiştirmek istiyorum. Yaşım gereği kendi paramı kazanamıyorum bu sebeple ailemden bir PC istedim dediler ki "Sana istediğin PC'yi alırım ama bir düşün bir bilgisayara 10 bin TL verilir mi?" dediler bende sizlere danışmak istedim.

Sizce bir bilgisayara 10 Bin TL verilir mi ?

Ayriyeten oyun için kullanacağım ama yazılım, oyun programlama ve siber güvenlik alanlarıyla da uğraşıyorum.
Bütçe meselesi. Türkiye'de malesef her şey pahalı ve bir çok aile için bu tarz şeyleri karşılamak gerçekten zor. Tavsiyem ailenin bütçesini çok fazla zorlamadan gücünüzün yetebileceği sistemlere yönelmen. Forumda bilgili bir çok arkadaşımız var seve seve yardımcı olup tavsiyelerde bulunacaklarına eminim.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Arkadaşa bu konuda katılıyorum vergi dahil fiyatını dolara çevirdiğinizde bile göreceksiniz aslında düşünüldüğü daha büyük bir meblağ olmadığını güncel piyasa şartları doğrultusunda bakarsanız. Yazılım ve oyun için idael fiyatlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

O fiyata 3080 sistem bulabilirseniz ve beni de bilgilendirirsenix çok sevinirim. Ekran kartını beleşe getirmeden pek mümkün gibi gözükmüyor bu fiayata bu sistem
Yok zaten mümkün değil.
Sadece böyle bir durum olsaydı verirdim diyorum.

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Eğer paranı bilgisayardan yaptığın işlerden kazanmıyorsan, her dakika bilgisayar da işin yoksa veya baban çok zengin değilse verilmez şahsen 5000 6000TL lik bir makine işimi görür benim.

Merhaba arkadaşlar

7 yıllık bir laptopum var ve artık değiştirmek istiyorum. Yaşım gereği kendi paramı kazanamıyorum bu sebeple ailemden bir PC istedim dediler ki "Sana istediğin PC'yi alırım ama bir düşün bir bilgisayara 10 bin TL verilir mi?" dediler bende sizlere danışmak istedim.

Ayriyeten oyun için kullanacağım ama yazılım, oyun programlama ve siber güvenlik alanlarıyla da uğraşıyorum.
Verilir.

hsynsglm77

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Hüseyin Sağlam

Merhaba arkadaşlar

6k ya pc alıp kalanına çok güzel ekipman dizebilirsin eğer ailenin durumu fazla iyi değilse zorlamanı tavsiye etmem.

fayuk_w

80+ Bronze

Merhaba arkadaşlar

verilir hatta 20k da verilir bütün ekipmanlarla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,433
Üyeler
164,667
Son üye
ege0110
Top Bottom