Bütçe meselesi. Türkiye'de malesef her şey pahalı ve bir çok aile için bu tarz şeyleri karşılamak gerçekten zor. Tavsiyem ailenin bütçesini çok fazla zorlamadan gücünüzün yetebileceği sistemlere yönelmen. Forumda bilgili bir çok arkadaşımız var seve seve yardımcı olup tavsiyelerde bulunacaklarına eminim.Konuyu yanlış yere açtıysam üzgünüm.
Merhaba arkadaşlar
7 yıllık bir laptopum var ve artık değiştirmek istiyorum. Yaşım gereği kendi paramı kazanamıyorum bu sebeple ailemden bir PC istedim dediler ki "Sana istediğin PC'yi alırım ama bir düşün bir bilgisayara 10 bin TL verilir mi?" dediler bende sizlere danışmak istedim.
Sizce bir bilgisayara 10 Bin TL verilir mi ?
Ayriyeten oyun için kullanacağım ama yazılım, oyun programlama ve siber güvenlik alanlarıyla da uğraşıyorum.
işler çok yanlış yere gidebilir çok sakat bir söz buDurumlara göre değişir be.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu Asgari Ücret bir belirli olsun bakalım.
Yok zaten mümkün değil.Arkadaşa bu konuda katılıyorum vergi dahil fiyatını dolara çevirdiğinizde bile göreceksiniz aslında düşünüldüğü daha büyük bir meblağ olmadığını güncel piyasa şartları doğrultusunda bakarsanız. Yazılım ve oyun için idael fiyatlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
O fiyata 3080 sistem bulabilirseniz ve beni de bilgilendirirsenix çok sevinirim. Ekran kartını beleşe getirmeden pek mümkün gibi gözükmüyor bu fiayata bu sistem
Verilir.Konuyu yanlış yere açtıysam üzgünüm.
Merhaba arkadaşlar
7 yıllık bir laptopum var ve artık değiştirmek istiyorum. Yaşım gereği kendi paramı kazanamıyorum bu sebeple ailemden bir PC istedim dediler ki "Sana istediğin PC'yi alırım ama bir düşün bir bilgisayara 10 bin TL verilir mi?" dediler bende sizlere danışmak istedim.
Ayriyeten oyun için kullanacağım ama yazılım, oyun programlama ve siber güvenlik alanlarıyla da uğraşıyorum.
6k ya pc alıp kalanına çok güzel ekipman dizebilirsin eğer ailenin durumu fazla iyi değilse zorlamanı tavsiye etmem.Konuyu yanlış yere açtıysam üzgünüm.
Merhaba arkadaşlar
verilir hatta 20k da verilir bütün ekipmanlarlaKonuyu yanlış yere açtıysam üzgünüm.
Merhaba arkadaşlar