Neler Yeni

Bir bilgisayara 10 bin TL verilir mi?

Tietiex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Kadir Bayram
Ben vermezdim.
Ama yazılım, oyun programlama falan da yapacaksan güçlü bir PC alman lazım.
Yazılım için güç
Gereksinimleri bahsettğiniz kadar yüksek değil.. bilgisayarı oyun öncelikli veya oyun da oynuyorum diyerekten alıyorsa oynadığı oyuna göre bir pc toplaması yeterli olacaktır. Çünkü oyun oynatabilen "çoğu" bilgisayar rahatlıkla yazılım yaparken yarıda bırakmaz sizi... benim şahsi tavsiye kendini geliştireceksen veya en azından deniyeceksen meblağın bir kıymeti yok oyun konusu keyfidir fakat yazılım öğrenicem diyorsanız bu bir yatırımdır benim gözümde ve değeri neyse bence değeceğini düşünüyorum.bunları derken arkadaşların da belirttiği gibi bütçe doğrultusunda kimseyi yormadan ödenecek tutara göre en iyi bilgisayarın seçilmesi ve gerek yazılım gerek oyunda tatmin etmesi sizin için de iyi olur. Burda kilit nokta bütçe meselesi..

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Sadece pcye 10k bir tık fazla ama monitör felan alacaksan verilir bu bana göre sana göre farklı olsbilir

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Dar gelirli bir aile olduğumuz için böyle düşünüyorlar herhalde.
Normal, zaten ailenin maaşı diyelim 4 bin tl sen gidip 10 bin tl lik bilgisayar istersen normal olarak alamayabilir bunun yüzünden üzülebilirler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Hüseyin Aktaş
Yazılım için güç
Gereksinimleri bahsettğiniz kadar yüksek değil.. bilgisayarı oyun öncelikli veya oyun da oynuyorum diyerekten alıyorsa oynadığı oyuna göre bir PC toplaması yeterli olacaktır. Çünkü oyun oynatabilen "çoğu" bilgisayar rahatlıkla yazılım yaparken yarıda bırakmaz sizi... benim şahsi tavsiye kendini geliştireceksen veya en azından deniyeceksen meblağın bir kıymeti yok oyun konusu keyfidir fakat yazılım öğrenicem diyorsanız bu bir yatırımdır benim gözümde ve değeri neyse bence değeceğini düşünüyorum.bunları derken arkadaşların da belirttiği gibi bütçe doğrultusunda kimseyi yormadan ödenecek tutara göre en iyi bilgisayarın seçilmesi ve gerek yazılım gerek oyunda tatmin etmesi sizin için de iyi olur. Burda kilit nokta bütçe meselesi..
Teşekkür ediyorum yorumun için çok haklısın

Nerilex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Ege Genç
VERİLİR KARDEŞİM AMA DOĞRU VE İYİ PARÇALAR SEÇMEN GEREK
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani bir 10 tl var birde HOAAY maşşallah dedirten 10 bin tl var anlaıdn inş

Tietiex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Kadir Bayram
Geçen sene belki o bütçeyi vermeye gerek yoktu ama son 6 aydır değişen piyasa fiyatlar ile 10k zaten ekipman monitör bilgisayar derken normal bir bütçe olduğuda bir gerçek.
Arkadaşa bu konuda katılıyorum vergi dahil fiyatını dolara çevirdiğinizde bile göreceksiniz aslında düşünüldüğü daha büyük bir meblağ olmadığını güncel piyasa şartları doğrultusunda bakarsanız. Yazılım ve oyun için idael fiyatlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ülkemizde her şey pahalı.
Paranın bir karşılığı olmadığı için vermezdim.
Eğer 10k ya 3080 li bir PC dizilseydi verirdim.
O fiyata 3080 sistem bulabilirseniz ve beni de bilgilendirirsenix çok sevinirim. Ekran kartını beleşe getirmeden pek mümkün gibi gözükmüyor bu fiayata bu sistem

Top Bottom