-RutHleSs-
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
Maddi duruma bağlı.
Birde iş yapıyorsan yaptığın işe.
Maddi duruma bağlı.
Birde iş yapıyorsan yaptığın işe.
Dar gelirli bir aile olduğumuz için böyle düşünüyorlar herhalde.Durumunuz iyi ise verilir ama neden böyle düşünüyorlar 3 bin liraya da bilgisayar var 10 bin liraya da 40 bin liraya da.
Yazılım için güçBen vermezdim.
Ama yazılım, oyun programlama falan da yapacaksan güçlü bir PC alman lazım.
Normal, zaten ailenin maaşı diyelim 4 bin tl sen gidip 10 bin tl lik bilgisayar istersen normal olarak alamayabilir bunun yüzünden üzülebilirler.Dar gelirli bir aile olduğumuz için böyle düşünüyorlar herhalde.
Teşekkür ediyorum yorumun için çok haklısınYazılım için güç
Gereksinimleri bahsettğiniz kadar yüksek değil.. bilgisayarı oyun öncelikli veya oyun da oynuyorum diyerekten alıyorsa oynadığı oyuna göre bir PC toplaması yeterli olacaktır. Çünkü oyun oynatabilen "çoğu" bilgisayar rahatlıkla yazılım yaparken yarıda bırakmaz sizi... benim şahsi tavsiye kendini geliştireceksen veya en azından deniyeceksen meblağın bir kıymeti yok oyun konusu keyfidir fakat yazılım öğrenicem diyorsanız bu bir yatırımdır benim gözümde ve değeri neyse bence değeceğini düşünüyorum.bunları derken arkadaşların da belirttiği gibi bütçe doğrultusunda kimseyi yormadan ödenecek tutara göre en iyi bilgisayarın seçilmesi ve gerek yazılım gerek oyunda tatmin etmesi sizin için de iyi olur. Burda kilit nokta bütçe meselesi..
Durumlara göre değişir be.Ben bir pcye o kadar para vermem.
Ülkemizde her şey pahalı.Durumlara göre değişir be.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu Asgari Ücret bir belirli olsun bakalım.
Vardır herkesin bir hayali.Ülkemizde her şey pahalı.
Paranın bir karşılığı olmadığı için vermezdim.
Eğer 10k ya 3080 li bir PC dizilseydi verirdim.
Arkadaşa bu konuda katılıyorum vergi dahil fiyatını dolara çevirdiğinizde bile göreceksiniz aslında düşünüldüğü daha büyük bir meblağ olmadığını güncel piyasa şartları doğrultusunda bakarsanız. Yazılım ve oyun için idael fiyatlarGeçen sene belki o bütçeyi vermeye gerek yoktu ama son 6 aydır değişen piyasa fiyatlar ile 10k zaten ekipman monitör bilgisayar derken normal bir bütçe olduğuda bir gerçek.
O fiyata 3080 sistem bulabilirseniz ve beni de bilgilendirirsenix çok sevinirim. Ekran kartını beleşe getirmeden pek mümkün gibi gözükmüyor bu fiayata bu sistemÜlkemizde her şey pahalı.
Paranın bir karşılığı olmadığı için vermezdim.
Eğer 10k ya 3080 li bir PC dizilseydi verirdim.