Arama sonuçları: *

1. M

YENİ SİSTEM BU FİYATA ALINIR MI

Fiyat güzel alınır ne zaman almış garantisi var mı
  2. M

Bilgisayarım kaç para eder?

70k civarına yeni pc aldım eski pc kaç paraya satılır? Ekran kartı: RX570 İşlemci: R5 2600 Anakart: asus prime b450m k-II
  3. M

Toplanılan RX 7900 XT sistem nasıl?

Benimki bu bunu önerdiler https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-eu-minotaur-1000w-80-gold-full-range-dc-to-dc-12cm-fan-full-guc-kaynagi.html
  4. M

Toplanılan RX 7900 XT sistem nasıl?

850w yerine 1000w psu tercih etmenizi öneririm aynı işlemci ve ekran kartı bende var vatandan topladım 1000w aşşağısı olmaz demişlerdi
  5. M

Bilgisayar toplama icin tavsiye araniyor. 4090/5080

5000 serisi çıkar çıkmaz alınacak bir kart değil gibi duruyor çünkü hem çıkış fiyatı pahalı olacak hemde yazılımsal sorunlar olabilir gibime geliyor
  6. M

Toplayacağım 4070 Tİ SUPER - R7 7800X3D Sistem Hakkında Bilgi Almak İstiyorum.

Dediğine katılıyorum 2k monitörü ağır oyunlar için önermiştim ayrıca işlemciler için pahalı dedim anakart için değil
  7. M

Toplayacağım 4070 Tİ SUPER - R7 7800X3D Sistem Hakkında Bilgi Almak İstiyorum.

Minimum 2k monitörün yoksa 1080p de tam verim alamazsın darboğaz yaşayabilirsin verdiğin paranın hakkını almak istiyorsan bu sisteme güzel 2k monitör al onun dışında ben sistemi beğendim sadece yerinde olsam anakartı yüksek alıp işlemciden kısardım sonrasında anakart değiştirmek meşakatli oluyor...
  8. M

Topladığım sistem sizce nasıl

56bin TL'ye daha iyi bir sistem toplarsınız bence eğer tek tek toplayacaksanız
  9. M

Bugün pc toplayayım mı?

29 kasım kara cuma biliyorsunuz sizce vatan yine güzel sistem çıkarır mı yoksa ben toplayayım mı bütçem 60 70k
  10. M

Önce ekran kartı mı yoksa işlemci mi?

3 ay taksit ile pc toplucam maks 20k ödeyebilirim aylık kafam aşırı karışık alacağım anakart belli bir yandan ileride 5000 serisi çıkacak ekran kartını 4070 super al geç diyor işlemciyi de 7950xd alayım diyorum bir yandan da ekran kartını 4080 al işlemciyi 7700 al 3 ay sonra yükseltirsin diyor...
  11. M

Çözüldü✓ İşlemciyi mi yüksek alayım ekran kartını mı?

Böyle bir anakart alacağım bütçem kısıtlı olduğundan ve 5000 serisinde ekran kartımı satacağımdan kararsız kaldım sizce 4070ti Super alıp işlemciyi 7700 almak mı yoksa 4070 super alıp işlemciyi 7950X3D almak mı?
  12. M

Gaming gecesini bekleyeyim mi?

Ekran Kartı 4070Tİ super İşlemci 7700 Anakart MSI PRO x870 P Soğutucu SSD Ram Kasa EKRAN kartını galax seçtim çünkü 5000 serisi çıkınca satıcam ucuzdan
  13. M

4070ti superli bir sistem topladım anakart en ucuz itopyaydı oaradan alacaktım ama pahalanmış 3 4 siteden alıyorum ucuza getirmek için parçaları
  14. M

Sistem topluyorum yaklaşık 65k tutuyor gaming gecesi beklesem güzel bir şey düşer mi diye düşünmedim değil ama itopya sağ olsun 3 günde anakarta 2k zam yaptı 1 gün daha beklesem zararlı çıkar mıyım acaba
  15. M

Topladığım sistem sizce nasıl ?

Galax almamın sebebi 5000 serisi çıkınca satmak bilmiyorum değiştiririm belki
  16. M

Topladığım sistem sizce nasıl ?

Ekran Kartı 4070Tİ super İşlemci 7700 Anakart MSI PRO x870 P Soğutucu SSD Ram Kasa Değiştirmem gereken bir şey varsa söyleyin lütfen
  17. M

Bana bilgisayar toplar mısınız?

Yarın sorayım onu olmadı itopyadan hazır sistem konusu açarım kral
  18. M

Hazır sistem istemememin sebebi yükseltme yaptığımda hemen hemen aynı fiyata gelmesi çünkü çoğu firma yükseltmelere abartı fiyat farkı koyuyor ve istediğim parça genelde olmuyor bu yüzden tek tek toplamak daha mantıklı geliyor ve kutu seviyorum en büyük sebepte bu kutu saklamayı severim
  19. M

Yarın yada pazartesi
Top Bottom