Arama sonuçları: *

1. M

4070Tİ 12400F 4070 7500F KARARSIZ KALDIM

o sistemde 1080p oynarsan hayal kırıklığı yaşarsın söyleyeyim
  2. M

Bu fiyata alınır mı?

hocam belli ki siz almaya niyetlisiniz zaten. parayı kolay kazanıyorsanız alın gitsin. şaka bir yana size neden alınmayacağı tane tane anlatılmış. fikir almak için soruyorsunuz ama gelen yorumlara karşı çıkıyorsunuz. . bu işten biraz anlayan herkes mantıklı değil der. siz inatla karşı...
  3. M

26 bin liraya özelleştirdiğim sistem nasıl sizce

tepki süresi 1 ms hocam amazondaki açıklama genelde rastgele oluyor ürünün kendi sitesine bakmak lazım. onu bilmiyorum hocam yanlış yönlendirmiyim, bu monitör forumda çok konuşuldu ben de memnun olduğum için önermiştim.
  4. M

26 bin liraya özelleştirdiğim sistem nasıl sizce

https://www.amazon.com.tr/dp/B086DC3WR9?ref_=cm_sw_r_apin_dp_JV6MWX3M426D6HF3JW5M&language=tr-TR bu monitörün 180 hz olan versiyonunu kullanıyorum öneririm ama bu fiyata belki daha iyisi vardır onu bilemiyorum
  5. M

65K ya Pc iyi mi? sizce ?

ben de şunu anlamıyorum iyi mi diye konu açıp fikir soruyorsun sonra fikir belirtenlere tek tek karşı çıkıyorsun. o zaman niye açtın konuyu arkadaş :D
  6. M

Bu sistem alınır mı syfa güvenilir mi?

alınır tabi de ne gelir bilemedim :D ben olsam direkt mağazaya giderim
  7. M

7K 2. El sistem toplama

adam hem öneriyi beğenmiyor hem de okuduğunu anlamıyor. bu da yetmezmiş gibi ters cevap veriyor. hakikaten inanılmaz :D
  8. M

🚀💥🚨 YILIN F/P SİSTEMİ ÇIKTI 🚨💥🚀

ben de internetten almayı deneyip alamayanlardanım, sabah abimden rica ettim sağolsun bu soğukta o kadar bekledi ve çok şükür ki beklemesine değdi, sipariş verebildi. darısı alamayan arkadaşlara.
  9. M

🚀💥🚨 YILIN F/P SİSTEMİ ÇIKTI 🚨💥🚀

hey maşallah. benim sabah gelip alma hayalim vardı yalan oldu o zaman, şimdiden hayırlı olsun size
Top Bottom