Ekran kartini biliyoruz herhalde sistemde ne sistem iste hem 1660s fiyatina cok daha iyi amd kartlar varAdam zaten 1660s sistem demis, daha basic terimleri bilmiyosun gelmissin foruma millete laf atiyosun birader
madem bilgin var piyasaya hakimsin önerilere ters cevap vereceksin ne diye soruyorsunEkran kartini biliyoruz herhalde sistemde ne sistem iste hem 1660s fiyatina cok daha iyi amd kartlar var
Sana 1660s al demiyorum, sığ kafalı herif. İçersinde 1660s bulunan bir sistem çıkartılabilir diyorum. Malum yerinle mi okuyorsun yazdığımı?1660s al diyor adam sadece ekran karti ile sistem calisiyorsa rtx 4090 alayim
Bir şey derim,neysesığ kafalı herif.
Yukarda ki arkadaşlar durumu belirttiği halde terseleyen sensin dostum. Yoksa bende güzellikle konuşmasını biliyorum. Asıl kaba konuştuğum için ben özür dilerim, fakat sizde gerginliğinizi tanımadığınız insanlardan çıkarmayın. Elinizde hangi bileşenler mevcut, marka model vb? Ona göre yardımcı olalım.Bir şey derim,neyse
Ekranim kucuk ve bazi yazilari gormuyorum pcye alisigim telefon zor geliyor hemen sovup geciriyorsunuz, ayıp bugün tersimde oldugum icin tersliyorum bazen benim essegligim ozur dilerim
120gb ssd ve 500gb hdd var hocam birde gigabytenin eski siyah bir kasasiYukarda ki arkadaşlar durumu belirttiği halde terseleyen sensin dostum. Yoksa bende güzellikle konuşmasını biliyorum. Asıl kaba konuştuğum için ben özür dilerim, fakat sizde gerginliğinizi tanımadığınız insanlardan çıkarmayın. Elinizde hangi bileşenler mevcut, marka model vb? Ona göre yardımcı olalım.
Rx 6660 al kalan parayla da mum alaklimda bir sistem var sizin öneriniz nedir kasam hddm ve ssdm var