Arama sonuçları: *

1. me1ster

sistemim ne kadar eder sizce ?

kasa hocam da kasanın bu anakartla 10 11 e bedava oldugunu düşünüyorum bence
  2. me1ster

sistemim ne kadar eder sizce ?

İmzamda bulunan sistemi ne kadara satabilirim dostlar en üst fiyat olarak farklı bi sisteme geçmeyi düşünüyorum 17 ay garantili tüm parcalar 1673224701 Ekran kartı 3050 olacak şekilde ama
  3. me1ster

Sistemim ne kadar eder ?

8 e bırak bro
  4. me1ster

alım satım tavsiyeleri

aga 240 a cynosa aldım media markttan teşhir üründü ama adam tanıdık dedi laptopların altındaydı kimse dokunmuyo diyodu aldım 650ye sattım
  5. me1ster

alım satım tavsiyeleri

sıcak fırsatlarda takıl gerçekten değecek ürünleri kovala sıfır (asıl) fiyatının altına hatrı sayılır indirimle koy kar kardır mesela 1200e deluxe scope gitti asusun deri bilek destekli klavyesi en kötü 1500tl ye satarsın direkt onu havada kaparlar alsaydın farzet bu aralar bunun gibi şeyler...
  6. me1ster

3000TL Kasa ve PSU önerisi

Ayrı ayrı da alabilirim daha iyi bi ikili yapılabiliyosa şimdilik not ettim bunu teşekkür ederim
  7. me1ster

3000TL Kasa ve PSU önerisi

Arkadaşlar mümkünse atx ve en az 650w olmak üzere psu ve kasa tavsiyelerinizi bekliyorum 3 bine ikisini çözmek istiyorum yarı modüler veya modüler tercihimdir bu fiyata zor belki ama. Kasa 240mm sıvı soğutma alması lazım teşekkür ederim şimdiden
  8. me1ster

15500TL Almaya Değermi Değiştirmem Gereken Parça Varmı

trendyoldan alma alacaksan da sistem çok da karlı değil 13kya da 3060 sistem satılıyor artık fırsatları bekle acele yoksa
  9. me1ster

Hayalini kurduğum pc yi bugün toplayacağım

senin bi şeyden anladıgın yok bro kazıga kosa kosa atlamıssın cok da umrumda degil
  10. me1ster

kafam kulagım rahat diyohgahgaahahaha kardeşim 5 bin tl az verip 3070ti ile aynı perf veren pc alabilirdin ama cok da iplemiyorrum yani ben almadım sonuçta
  11. me1ster

Çok iyi olmuş güzel kardeşim haketmişsin hiç bir yorumu umursamayıp tebrikler zor emekle kazanılan 23 bin küsür parayla 3 (ÜÇ) NESİL önceden bir sistem toplamışsın kasan zaten c4 canlı bomba soğutucu allah bilşr kule tipi 22 bine en az 1tb ssd yapılmalı sisteme oda yok VE 1700MB yazmalı iğrenç...
  12. me1ster

Sistemim ne kadar eder?

şahsen bende almam bro ama bu attığın sistem sen yollayana kadar tükenecek belki de tek tek satsa 7 k gelir elde eder sadece onu diyorum
  13. me1ster

Sistemim ne kadar eder?

ne demek neye göre 7k dediniz dalga mı geçiyosun birader sistemi yazmıs biz de söyledik sistemde ekran kartı yok
  14. me1ster

Sistemim ne kadar eder?

7-8k arası gidebilir dostum tek tek satsan daha fazla kar edersin bence hem full kasaya hem de tek tek bileşenlere ilan aç bence, bileşenlerin ayrı ayrı fiyatından düşüğe koy kasayı daha cok ilgi çeker.
  15. me1ster

İmzamdaki PC ne kadar eder?

8*9k eder
  16. me1ster

Bu Sistem Al-Sat İçin Alınır Mı?

fazla demiş
  17. me1ster

30K bütçe hazır sistem tavsiyesi

30k bütçeyle hem estetik olarak hem performans olarak güzel bir sistem dizilebilir 30kya 5600 hakaret gibi kardeşim benim. 1668427901 35 binin altına (kampanyalar kovalanarak) r5 7600x rx6900 b650 wifi 16gb ddr5 cl36 1tb m2 ve 850w psu kasa thermaltake toplayabildim şu an sizce mantıksız mı oldu
  18. me1ster

Rtx 3050 veya 3060 için en iyi işlemci hangisi olur

5600(x), 12400f, 12100f
  19. me1ster

Core i3-12100 ve GTX 1650 Sisteme 12K Verilir mi?

arkadasınla görüsmeyi kes bence
Top Bottom