Neler Yeni

Hayalini kurduğum pc yi bugün toplayacağım

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
Ben yazdım takipçileri yok para ödemedi hediye ettiler vs diye linç ettiler birde açıklamada i3 1660s kasa koymuş 13k 😂
gerçekten bazen dolandırılmayı hakeden çok insan var allah akıl fikir versin

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Bune lan 3060ti var bide şöyle bi yorum
He walla knk oylemi olmus ya ? ben de incehesaptan almıştım feci kazık yedik o.O21 yıl sonra replika oldugunu ogrendim arkadaslar sizede onermem davalık oldm ya :PeepoLeave:

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
Bu bilgisayarı öneririm bu arada kasası mükemmel
Mesaj otomatik birleştirildi:

Niye kaziklasinlar herseyin fiyatı belli

Kaziklanmamak için size soruyorum
Dostum vatan pc de fiyatlar çok yüksekte olur bilmeyen millette vatan bilindik bir marka diyr hep oradan alır kazığı yer teknosa mediamarkt da böyle geçen mağzasındaydım 18k dı sanırsam 1660 super pc vardı mi dayı oğluyla bakıyordu

Abiler yıllardır kıçı kırık leptop la idare ediyordum sonunda pc mi bugün vatandan toplayacağım,, lütfen ANAKART İŞLEMCİ VE EKRAN KARTI TAVSİYESİ VERİN asus önceliğim.. Cok düşündüm araştırdım video izledim hala kararsızım yanlış yapmak istemiyorum. Abilerim lütfen bilenler bana yardım etsin

Butcem 20k yada 25k
10600 tl ye MSI 3060 TI ALTIM 8GB
16 GB RAM gsikll
XIOA 500 GB SSD 1700 YAZMA
İNTEL i510600k 4850 tl
Rampage kasa 650 wolt 1600tl
Sagutucu 700tl
Toplam 22800

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.
10600 TL ye MSI 3060 TI ALTIM 8GB
16 GB RAM gsikll
XIOA 500 GB SSD 1700 YAZMA
İNTEL i510600k 4850 TL
Rampage kasa 650 wolt 1600tl
Sagutucu 700tl
Toplam 22800
Çok iyi olmuş güzel kardeşim haketmişsin hiç bir yorumu umursamayıp tebrikler zor emekle kazanılan 23 bin küsür parayla 3 (ÜÇ) NESİL önceden bir sistem toplamışsın kasan zaten c4 canlı bomba soğutucu allah bilşr kule tipi 22 bine en az 1tb ssd yapılmalı sisteme oda yok VE 1700MB yazmalı iğrenç rezil bir ssd almışsın muhtemelen kioxia yazacaktın doğru da yazamamışsın tebrikler akıllı kardeşim benim sisteminde bi sorun yok ne açsan memnun eder lakin KOCA BİR PARA YIĞININI ÇÖPE ATMIŞSIN (y)(y)(y)(y)(y)(y)

Çok iyi olmuş güzel kardeşim haketmişsin hiç bir yorumu umursamayıp tebrikler zor emekle kazanılan 23 bin küsür parayla 3 (ÜÇ) NESİL önceden bir sistem toplamışsın kasan zaten c4 canlı bomba soğutucu allah bilşr kule tipi 22 bine en az 1tb ssd yapılmalı sisteme oda yok VE 1700MB yazmalı iğrenç rezil bir ssd almışsın muhtemelen kioxia yazacaktın doğru da yazamamışsın tebrikler akıllı kardeşim benim sisteminde bi sorun yok ne açsan memnun eder lakin KOCA BİR PARA YIĞININI ÇÖPE ATMIŞSIN (y)(y)(y)(y)(y)(y)
Kararsızım yanlış yapmak istemiyorum demişsin ona rağmen kazığa koşar adım kafa atmışsın iyi vatan bu ay güzel kazıklıyor biriktire biriktire asgari ücret zammındaki açığı kapatırlar herhalde yeni yıla kadar

Kararsızım yanlış yapmak istemiyorum demişsin ona rağmen kazığa koşar adım kafa atmışsın iyi vatan bu ay güzel kazıklıyor biriktire biriktire asgari ücret zammındaki açığı kapatırlar herhalde yeni yıla kadar
Islemci

Maşallah iyi saydırdın sen bu sistemi kaça toplayabilirdin ki 3 fazla verdim kafam kulağım rahat.. Hepsiburadan bir kart almıştım rezil oldum çöpe attım

Vatan'dan toplamanızı önermem, aynı hatayı zamanında ben de yaptım. Çok kazık fiyatlara satıyorlar.

Metro 2033

80+ Bronze
Abiler yıllardır kıçı kırık leptop la idare ediyordum sonunda pc mi bugün vatandan toplayacağım,, lütfen ANAKART İŞLEMCİ VE EKRAN KARTI TAVSİYESİ VERİN asus önceliğim.. Cok düşündüm araştırdım video izledim hala kararsızım yanlış yapmak istemiyorum. Abilerim lütfen bilenler bana yardım etsin

Butcem 20k yada 25k
hayırlı olsun ama vatandan toplama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,047,575
Üyeler