Arama sonuçları: *

1. M

İtopyadan aldığım bilgisayar tahminen ne zaman gelir

hocam geldı dün fakat wındows 11 kuramadım 10 kurdum mecburen ve sızxınde geldıgınde bı format atmanız daha iyi olur guncelleme falan yapılmıyordu 1695587381 erken geldı hocam 11 30 gibi istanbul içinde oldugum ıcın
  2. M

Kargolandi hocam verildi yarın gelecek
  3. M

Hocam Windows yüklemek çok basit is yarın ben aldığımda söylerim size Windows var mı yok mu diye
  4. M

Hazır sistem aldıysan Windows +driver yüklü olcak 1695386461 Kampanya dönemi denk geldi bize sanırsam normalde 3 günde yollaması lazım hepsinin
  5. M

Hocam dün yazdıktan sonra kargoya verildi gösterildi fakat bu akşam vereceklermiş yarın kapimdaymis 6gun rahat beklersin hocam ve itopyayi da ara
  6. M

Hocam bilgisayar sistemde kargoya verildi görülüyor ama boltkargoda takip kısmını yapamıyorum adamlar beni aradılar itopya PC’yi vermediği için sisteme bakamıyorsunuz dedi yarın verilirse cumartesi günü teslim edilecek dediler
  7. M

HAZIR SISTEM ALDİM WINDOWS KEY NERDEN ALABILIRIM

İtopyadan mı aldınız hocam
  8. M

Yardım eder misiniz 1695040640 . 1695040701 Yardım edermisimiz
  9. M

Talihsizlik olmuş hocan senin için herseye zam gelmiş suan baktım da
  10. M

İstanbul’dayim kanka. Çok beklermiyim 1695026550 Olabilir 😦
  11. M

https://www.itopya.com/yusuf-kayaalp-padisah_h24181 bundan aldım ama r5 5600 17kya geldi 1695025321 . 1695025337 Zamlanmis 1695025398 İstanbul’da mı yoksa şehir dışında mı 1 hafta sürdü
  12. M

Hocam umarım sorunsuzdur
  13. M

Cumartesi günü gece 11 gibi sipariş verdim benim elime ne zaman ulaşır 24 saat mi yoksa bu hafta içindeki kampanya dönemi oldu mu bilmiyorum sormak istedim
  14. M

Sistem topladım bi bakarsanız sevinirim

Hocam ütopyada Yusuf kayaalp in sistemini aldım biraz değiştirdim biseyleri aldım
  15. M

Hocam kendim itopyadan topladığımda 20k oluyor bakabilirsiniz 1694932856 Hocam sistem yazdığımı aldım 17k maks bütçe vardi
  16. M

Sağolun hocam
  17. M

Hocam masaüstü çok anlamam ama bu fiyat normal mi normalde işlemci 5500 dü ama 5600yaptim 2 bin tl fiyat arttı mantıklı mıydı ?
  18. M

Pazartesi günü sanırsam elimde olur istanbuldayim çünkü ve genel olarak sistem nasıl pişman eder mi ?
  19. M

Eyw hocam itopya ne zaman gönderir acaba PC’yi ?
Top Bottom