Ben cumartesi vermiştim cuma gelmişti ama ekran kartı bozuk geldi şimdi garantiyle uğraşacağım bakalım. Umarım sizinki sağlam gelir.Cumartesi günü gece 11 gibi sipariş verdim benim elime ne zaman ulaşır 24 saat mi yoksa bu hafta içindeki kampanya dönemi oldu mu bilmiyorum sormak istedim
Hocam umarım sorunsuzdurBen cumartesi vermiştim cuma gelmişti ama ekran kartı bozuk geldi şimdi garantiyle uğraşacağım bakalım. Umarım sizinki sağlam gelir.
Arkadaşım aldı onunki 2 günde sorunusuz geldi umarım sizinkide o şekilde gelirHocam umarım sorunsuzdur
Erken gelse yeterArkadaşım aldı onunki 2 günde sorunusuz geldi umarım sizinkide o şekilde gelir
.Sistem aldıysanız hangisini aldınız?
İstanbul’da mı yoksa şehir dışında mı 1 hafta sürdü11 eylülde sipariş vermiştim. Şuan kargom dağıtıma çıkmış gün içinde ulaşır muhtemelen elime. Ortalama 1 haftaya gelir heralde
Şehir dışı İstanbulda olanlara cuma günü ulaşmışhttps://www.itopya.com/yusuf-kayaalp-padisah_h24181 bundan aldım ama r5 5600 17kya geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
Zamlanmis
İstanbul’da mı yoksa şehir dışında mı 1 hafta sürdü
İstanbul’dayim kanka. Çok beklermiyimŞehir dışı İstanbulda olanlara cuma günü ulaşmış
Olabilirinfluencerlera beleş pc dağıtmakla meşgullerdir yine![]()
En kızdığım olay o ben sistem almışım bozuk gelmiş daha hiç açmamışım bile garantiye gitcek yenisini veremiyorum diyo onlara gelince abi sana 4080 az olur 4090 verelim insanların gözünü boyayıp güven kazanıyorlar müşteri memnuniyetine 0 harcamainfluencerlera beleş pc dağıtmakla meşgullerdir yine![]()