Arama sonuçları: *

1. mertbuilding

FX 8300 + R7 370 sistem kaça satılır?

EKRAN KARTI: AMD R7 370 SERİES İŞLEMCİ: AMD FX 8300 RAM: 2x8 DDR3 KINGSTON PC3 12800(800MHz) KASA: THERMALTAKE VERSA H23 ANAKART: ASUS M5A78L-M Kaça satabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim?
  2. mertbuilding

Da 5 alana hayırlı olsun

Umarım sadece silver ve üstü yapmazlar. Gerçekten ihtiyacım var. Bronz ve üstü yapsalar yine yeter forumdakilere.
  3. mertbuilding

Da 5 alana hayırlı olsun

Suç al-satçıların değil İtopya'nın. Önlem almaları gerekirdi.
  4. mertbuilding

Da 5 alana hayırlı olsun

Oynamak için kullanacaklar alamadı ki zaten.
  5. mertbuilding

Yeni sistemim Nasıl?

Güzel
  6. mertbuilding

Gaming.Gen.Tr sistem alınır mı?

Sistemin fiyatı piyasaya göre gayet uygun. Abdullah Abinin yapacağı diğer sistemleri bekleyecek vaktiniz yoksa kaçırma derim.
  7. mertbuilding

DA-5 Sistem Tekrar Stoğa Girebilir mi?

Tek seferlik bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Tabii belli olmaz.
  8. mertbuilding

bu sistemlerden hangisi daha iyi

Hocam fiyat gereksiz güzel. Dikkat et dolandırılmayasın.
  9. mertbuilding

ACİL YARDIM HANGİ SİSTEMİ ALMALIYIM

1. Sistemi almanız daha iyi olur.
  10. mertbuilding

Hangi Sistem Kararsız Kaldım

Bence Abdullah Abi'nin çıkaracağı sistemleri bekle. Ben de iki gün önceki sistemi alacaktım ama site çöktü alamadım şimdi diğer sistemleri bekliyorum. Adam akıllı indirim olmadan bu piyasada parasına değecek sistem bulmak imkansız. 1621850391 Al-satçılara karşı düzgün bir önlem alınsa daha...
  11. mertbuilding

10500TL Sistem tavsiyesi.

https://www.gaming.gen.tr/urun/53215/cyber-10400f-intel-i5-10400f-asus-tuf-gtx-1660-super-6gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bunu alabilirsiniz. Hem paranızın bir kısmı cebinizde kalır.
  12. mertbuilding

12-13 ka ya hazır sistem oyun amaçlı hemen alınacak yardım

O kadar plan yapmıştım şunu oynayacağım bunu oynayacağım falan diye meğerse imkansızın peşinden koşuyormuşum. Harbiden yanan biz olduk.😔
  13. mertbuilding

Yanlış bilmiyorsam incehesapta her kişiye bir tane uygulaması var ve çökme sorunları itopyaya göre daha az.
  14. mertbuilding

Aynı durumdayız hocam ben de stokların bittiğini görünce çok sinirlendim ama umudu kaybetmemek lazım.
  15. mertbuilding

Umarım diğer sistemler incehesapta çıkar.
  16. mertbuilding

Belki her kişiye birer tane verirler diye dedim. Gerçi itopya çıkaracaksa çok umutlanmamak lazım.
  17. mertbuilding

Donanım arşivinin yakın zamanda çıkaracağı sistemleri beklemenizi tavsiye ederim. Emin ol büyük tasarruf edersin.
  18. mertbuilding

ORTALAMA NE ZAMANA PİYASA DÜZELİR

Rahat 1-2 senesi var.
  19. mertbuilding

maximum 13.000 TL oyun bilgisayarı önerisi

Abdullah Abi yakın zamanda birkaç sistem çıkaracak. Bütçene uyanı al bence. Şu anki piyasaya göre hepsi fırsat sistemi.
Top Bottom