Evet sadece kasa1k bütçe artırabilirseniz bu güzel olacaktır
ve aradığınız pc monitörsüz olacak dimi
GT501 5T11 Asus - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip GT501 5T11 Asus masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
dediğim gibi eğer bütçe artırabilirseniz 1k bu pc sizin için iyi olurEvet sadece kasa
Kanka o da şans işi oldu artık site çökük halde kim girerse işine döndüDonanım arşivinin yakın zamanda çıkaracağı sistemleri beklemenizi tavsiye ederim. Emin ol büyük tasarruf edersin.
Evet sadece1k bütçe artırabilirseniz bu güzel olacaktır
ve aradığınız pc monitörsüz olacak dimi
GT501 5T11 Asus - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip GT501 5T11 Asus masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
kardeşim bekleyelim bekleDonanım arşivinin yakın zamanda çıkaracağı sistemleri beklemenizi tavsiye ederim. Emin ol büyük tasarruf edersin.
Ufak da olsa bir kampanya beklemeni tavsiye ederim çok beklemen gerekmez belki o zaman.
Kardeşim bekleyelim bekleyelimde alamıyoruz ki dün ki sisteme bak ben leptopdan artı 3 telefon artı İstanbul’dan 2 kuzenim denedik ya hemen denedik 1-2 dk bile olmadan alamadık sinir oldum yani o kadar sinir oldum ki balet olsun dedim 3-5 fazla verip Alcam yeter dedimDonanım arşivinin yakın zamanda çıkaracağı sistemleri beklemenizi tavsiye ederim. Emin ol büyük tasarruf edersin.
Aynen öyle alamıyoruz maalesef sinir oluyorumKanka o da şans işi oldu artık site çökük halde kim girerse işine döndü
Belki her kişiye birer tane verirler diye dedim. Gerçi itopya çıkaracaksa çok umutlanmamak lazım.Kanka o da şans işi oldu artık site çökük halde kim girerse işine döndü
dediğim gibi eğer bütçe artırabilirseniz 1k bu pc sizin için iyi olur
yada taksitlede alabilirsiniz
Banka kartımda 13.500 var gerisini taksit yapma gibi imkan tanımıyorlardediğim gibi eğer bütçe artırabilirseniz 1k bu pc sizin için iyi olur
yada taksitlede alabilirsiniz
istersen ara game garaj yetkilileri ile konuş istanbuldaysan mekanları istanbuldaydı müsait bir vaktinde git görüş yetkililerleBanka kartımda 13.500 var gerisini taksit yapma gibi imkan tanımıyorlar
Hangi gün çıkar ki şuan kafam o kadar karışık ki alamıcam sözüyle bakıyorum çıkanlarıNe desen haklısın çünkü aynısını dün ben de yaşadım. Uzun zamandır bekliyordum dün de son aşamadayken stok bitti.Ama ben bunun limit olmamasından dolayı olduğunu düşünüyorum çünkü 13 tane alanlar vesayre olmasaydı yüksek ihtimalle alabilecektim. Zaten bunun hakkında çok fazla şikayet edildi o yüzden bir dahaki sistemlerde böyle olmayacağını 1 sistem alabilme kuralına yeniden dönüleceğini umuyorum.