Neler Yeni

12-13 ka ya hazır sistem oyun amaçlı hemen alınacak yardım

TobbOsman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Osman DOĞAN
Beyler elimde 13.500 TL var oyun için alınabilecek hazır sistemler önerir misiniz? hemen alabilirim acil beklemekten yoruldum

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
1k bütçe artırabilirseniz bu güzel olacaktır
ve aradığınız pc monitörsüz olacak dimi

Tyİlker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
İlker Koca
İlgilendiği Kategoriler
Çevre Birimleri, İç Donanımlar ve Konsollar
Ufak da olsa bir kampanya beklemeni tavsiye ederim çok beklemen gerekmez belki o zaman.

Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Mert Mertol
Donanım arşivinin yakın zamanda çıkaracağı sistemleri beklemenizi tavsiye ederim. Emin ol büyük tasarruf edersin.

TobbOsman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Osman DOĞAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet sadece kasa

snachy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eren
Donanım arşivinin yakın zamanda çıkaracağı sistemleri beklemenizi tavsiye ederim. Emin ol büyük tasarruf edersin.
Kanka o da şans işi oldu artık site çökük halde kim girerse işine döndü

TobbOsman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Osman DOĞAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet sadece
kardeşim bekleyelim bekle
Ufak da olsa bir kampanya beklemeni tavsiye ederim çok beklemen gerekmez belki o zaman.
Kardeşim bekleyelim bekleyelimde alamıyoruz ki dün ki sisteme bak ben leptopdan artı 3 telefon artı İstanbul’dan 2 kuzenim denedik ya hemen denedik 1-2 dk bile olmadan alamadık sinir oldum yani o kadar sinir oldum ki balet olsun dedim 3-5 fazla verip Alcam yeter dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka o da şans işi oldu artık site çökük halde kim girerse işine döndü
Aynen öyle alamıyoruz maalesef sinir oluyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: memz

Tyİlker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
İlker Koca
İlgilendiği Kategoriler
Çevre Birimleri, İç Donanımlar ve Konsollar
Ne desen haklısın çünkü aynısını dün ben de yaşadım. Uzun zamandır bekliyordum dün de son aşamadayken stok bitti.Ama ben bunun limit olmamasından dolayı olduğunu düşünüyorum çünkü 13 tane alanlar vesayre olmasaydı yüksek ihtimalle alabilecektim. Zaten bunun hakkında çok fazla şikayet edildi o yüzden bir dahaki sistemlerde böyle olmayacağını 1 sistem alabilme kuralına yeniden dönüleceğini umuyorum.

TobbOsman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Osman DOĞAN

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Banka kartımda 13.500 var gerisini taksit yapma gibi imkan tanımıyorlar
istersen ara game garaj yetkilileri ile konuş istanbuldaysan mekanları istanbuldaydı müsait bir vaktinde git görüş yetkililerle

TobbOsman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Osman DOĞAN
Ne desen haklısın çünkü aynısını dün ben de yaşadım. Uzun zamandır bekliyordum dün de son aşamadayken stok bitti.Ama ben bunun limit olmamasından dolayı olduğunu düşünüyorum çünkü 13 tane alanlar vesayre olmasaydı yüksek ihtimalle alabilecektim. Zaten bunun hakkında çok fazla şikayet edildi o yüzden bir dahaki sistemlerde böyle olmayacağını 1 sistem alabilme kuralına yeniden dönüleceğini umuyorum.
Hangi gün çıkar ki şuan kafam o kadar karışık ki alamıcam sözüyle bakıyorum çıkanları

Top Bottom