Arama sonuçları: *

1. omrysfcglyn

Topladığım Sistem Nasıl?

Arkadaşlar sistemi satın almayacağım sadece en F/P şekilde nasıl bir sistem çıkarabilirim diye düşündüm. Kısacası sistem toplama becerilerimi ölçmek istiyorum. Sistemdeki eksikleri ve yerine değiştirilmesi gereken bileşenleri söylerseniz sevinirim. Link...
  2. omrysfcglyn

Arkadaşlar yeni pc alıcam bi bakarmısınız

Hocam bana güvenin bütçeniz max 4000 olsa da gerçekten hayal kırıklığına uğramaya değmez, zaten şu anda mevcut bilgisayarınız varsa ondan pek de fark etmeyeceğini düşünüyorum eğer çok çok eski değilse, bence boşuna para vermeyin derim ama tabi ki sizin kararınız. Eğer alacaksanız yine de hayırlı...
  3. omrysfcglyn

bu sistem kaç fps verir ?

Evet 144 üstü verir, hatta tahminimce 200 civarına çıkabilir
  4. omrysfcglyn

Arkadaşlar yeni pc alıcam bi bakarmısınız

Çok kötü sistem GTA oynatmaz bile kasa kasa bi haller olur alma sakın parana yazık etme 1652620425 kötü bence
  5. omrysfcglyn

Bu bilgisayarı topladım nasıl

Hocam fiyat bence gayet iyi zaten demek ki kendisine yeterli gelmiş ki seçmiş konu sahibi, olmadı yükseltir sonradan takviye yapıp zaten. İşlemcisi ve ekran kartı bence gayet iyi bu fiyata. Ben alması taraftarıyım.
  6. omrysfcglyn

Pc Almaya niyetleniyorum (3. kez :D ) Bakabilir misiniz ?

Hmm.. Anladım hocam o zaman, alacağınız PC ile keyifli oyunlar attığınız headshot olsun :)
  7. omrysfcglyn

Bütçem 60k nasıl bir sistem tercih etmeliyim?

Sen bilirsin ama bence 60K nın çok altında gayet te iyi sistem toplayabilirsin hem de kalan para cebinde kalır :)
  8. omrysfcglyn

Bu bilgisayarı topladım nasıl

Fiyat iyi işlemci de gayet yeterli al bence
  9. omrysfcglyn

Pc Almaya niyetleniyorum (3. kez :D ) Bakabilir misiniz ?

Hocam işinize karışmak gibi olmasın da web geliştirmeyle uğraşıyorsanız Macbook, en azından Windows Laptop/Notebook alsanız daha iyi olmaz mı?
  10. omrysfcglyn

Topladığım Sistem Nasıl?

Hmm, beni bilgilendirdiğiniz için teşekkürler, sana ve tüm cevap verenlere, benim de demeyimim yavaş yavaş artacak işte. :D
  11. omrysfcglyn

Topladığım Sistem Nasıl?

1628662120 Anladım hocam teşekkürler
  12. omrysfcglyn

Topladığım Sistem Nasıl?

Hocam yalnız gönderdiğiniz linke baktım resimde GTX diyor ama sistem açıklamalarında RTX 3060 diyor?
  13. omrysfcglyn

Topladığım Sistem Nasıl?

Tamam, teşekkürler, malum itopyanın kısıtlı seçenekleri 🙂
  14. omrysfcglyn

Topladığım Sistem Nasıl?

tamam 1628661570 Intel Core i7 11700K 3.6GHz 16MB Önbellek 8 Çekirdek 1200 14nm İşlemci MSI H510M-A PRO 3200MHz(OC) DDR4 Soket 1200 M.2 VGA HDMI mATX Anakart CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance LPX Beyaz 3000MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram MSI MAG FORGE 100R Tempered Glass ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa...
  15. omrysfcglyn

Topladığım Sistem Nasıl?

Arkadaşlar alacağımdan değil biraz sistem toplama becerilerimi ölçmek istedim, F/P toplamak istedim ama fiyatlar uçtuğu için pek de beceremedim doğrusu, yine de de bir değerlendirir misiniz? Şimdiden teşekkürler. Sistem: https://www.itopya.com/VDFSTk5FNXFSVFJOYWtVd01UTTUyNjM=.share 1628661333...
Geri