Pc Almaya niyetleniyorum (3. kez :D ) Bakabilir misiniz ?

furina

80+
Reaksiyon skoru
24
Bütçe
14000
Daha önce de vatandan alınır mı başlıkları açmıştım ama o an başka masraflar çıkmasından ertelemiştim.

12-14k arasına sistem önerileriniz var mı ? Pc hocası yeni sistem çıkaracak onu bekliyorum, modart ve vatanın 13klığının stokları bitmiş bitmese sanırım alacaktım.

Sadece kasa ihtiyacım var , çok fazla oyun oynamıyorum sadece lol pubg cs go valorant vs tarzı , web geliştirme(java-spring boot) üzerine uğraşıyorum.

Almışken bir daha pişman olmak istemiyorum malum Tr şartları şuan nefes bile parayla :D

Hocam işinize karışmak gibi olmasın da web geliştirmeyle uğraşıyorsanız Macbook, en azından Windows Laptop/Notebook alsanız daha iyi olmaz mı?

Hocam işinize karışmak gibi olmasın da web geliştirmeyle uğraşıyorsanız Macbook, en azından Windows Laptop/Notebook alsanız daha iyi olmaz mı?
hocam çalıştığım firmanın verdiği bir laptop var elimde zaten , ben kendi kişisel proje ve oyun vs zevkim icin bakıyorum, yeniyim zaten çok olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+++++++++

Son düzenleme:
hocam çalıştığım firmanın verdiği bir laptop var elimde zaten , ben kendi kişisel proje ve oyun vs zevkim icin bakıyorum, yeniyim zaten çok olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+++++++++
Hmm.. Anladım hocam o zaman, alacağınız PC ile keyifli oyunlar attığınız headshot olsun :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,345
Üyeler
185,076
Son üye
zentinex
Geri