Hocam diğeri daha mantıklı çünkü. 2000tllik bir parçayı değiştirmek 300 TL'lik bir parça eklemekten daha zor. Kendin biraz para biriktirerek rahatlıkla ekleyebilirsin.
Dostum warfaceyi bilemem ben sana r6da oynamayı düşündüğün çözünürlük için video attım sadece. Bu arada warface üzerinden parlamanız zor. Eğer ciddi düşünüyorsanız warface üzerinden yürümezdim
Rainbow her türlü işlemciye yük bindiriyor. Ekran kartını yüksek tutmak daha yüksek FPS demek bu oyunda. Bu arada @Strem Hutw şu videoyu izle:
Ve 1280x1024 oynamaya ihtiyacın yok. 1080p çözünürlükte 4:3 e alınabiliyor. Daha keskin bir görüntüye sahip olursun.
Dostum herhangi bir çözünürlüğü 4:3 yapabiliyorsun. Ama bu oyunda 4:3 pekte avantaj getirmiyor. Bende alışkanlıktan öyle oynuyorum ama aslında dezavantaj. Oyundaki karakterler çok hızlı hareket ediyor. 4:3te daha da hızlı gözüküyor.
İçerisindeki PSU kaliteli diye bir şey yok hocam. 21k sistem alıp 2 yıl garantili entry level bir güç kaynağı kullanmak akıl kârı değil. Ben arkadaşa seasonic focus plus 750w öneririm.
Eğer üniversiteye başlıyorsan bildiğim kadarıyla yazılım için o kadar yüksek bir sisteme ihtiyacın yok ama dediğin gibi oyun motorları ile uğraşacaksan iş başka.