Arama sonuçları: *

1. owl.zfg

Yazılım, Programlama vs. İçin En kötü Nasıl Bir Pc Lazımdır?

Hocam şuan erindim açıkcası yarın gündüz konu açın önersinler kusura bakmayasın
  2. owl.zfg

Yazılım, Programlama vs. İçin En kötü Nasıl Bir Pc Lazımdır?

Hocam yazılım için öyle çok iyi bir şeye ihtiyacınız yok
  3. owl.zfg

Sistemde seçimim ne olmalı ?

Hocam diğeri daha mantıklı çünkü. 2000tllik bir parçayı değiştirmek 300 TL'lik bir parça eklemekten daha zor. Kendin biraz para biriktirerek rahatlıkla ekleyebilirsin.
  4. owl.zfg

Rainbow six siege da en az 240fpsin altına düşmeyecek pc tavsiyesi

Dostum warfaceyi bilemem ben sana r6da oynamayı düşündüğün çözünürlük için video attım sadece. Bu arada warface üzerinden parlamanız zor. Eğer ciddi düşünüyorsanız warface üzerinden yürümezdim
  5. owl.zfg

Rainbow her türlü işlemciye yük bindiriyor. Ekran kartını yüksek tutmak daha yüksek FPS demek bu oyunda. Bu arada @Strem Hutw şu videoyu izle: Ve 1280x1024 oynamaya ihtiyacın yok. 1080p çözünürlükte 4:3 e alınabiliyor. Daha keskin bir görüntüye sahip olursun.
  6. owl.zfg

Dostum herhangi bir çözünürlüğü 4:3 yapabiliyorsun. Ama bu oyunda 4:3 pekte avantaj getirmiyor. Bende alışkanlıktan öyle oynuyorum ama aslında dezavantaj. Oyundaki karakterler çok hızlı hareket ediyor. 4:3te daha da hızlı gözüküyor.
  7. owl.zfg

arkadaşlar 21k ya şu şekilde bir sistem cıkıyor

İçerisindeki PSU kaliteli diye bir şey yok hocam. 21k sistem alıp 2 yıl garantili entry level bir güç kaynağı kullanmak akıl kârı değil. Ben arkadaşa seasonic focus plus 750w öneririm.
  8. owl.zfg

arkadaşlar 21k ya şu şekilde bir sistem cıkıyor

Hocam kasa içerisindeki güç kaynağı nedir ? Bu tarz bir sistemde 1kyı güç kaynağına ayırmak lazım.
  9. owl.zfg

Aldığım Bilgisayar Nasıl Sizce?

5klık bilgisayarı 300tllik güç kaynağına emanet etmeyin isterseniz. Giriş seviye sistemler için fsp meet 500. Hydro ya da speed serisi daha iyi olur.
  10. owl.zfg

Çözüldü✓ Masaüstü bilgisayar toplama

Oyun açabilen ama tarayıcı açamayan bilgisayar. Nice
  11. owl.zfg

Böyle bir sistem toplamak istiyorum.

Ben olsam farklı bir kasa seçip yine attığınız güç kaynağını kullanırdım. Aerocool airhawk Duo öneririm.
  12. owl.zfg

Bu pc alınır mı ?

Ehh işte fiyatına göre iyi denilebilir. Ama aslında iyi bir güç kaynağı değil. Bu fiyat aralığında iyi güç kaynağı yok.
  13. owl.zfg

Linkteki sistem alınır mı

S2H teknobiyotikte daha pahalı
  14. owl.zfg

3200 TL ye bir bilgisayar buldum

Aynı fiyata sıfırdan dizedebilirsin. Tabi son dönemde Türkiyede fiyatlar ne kadar değişti bilmiyorum
  15. owl.zfg

Ekipman Dahil Sistem tavsiyesi

Oyun performansı beklememek lazım ama
  16. owl.zfg

Ekipman Dahil Sistem tavsiyesi

Eğer üniversiteye başlıyorsan bildiğim kadarıyla yazılım için o kadar yüksek bir sisteme ihtiyacın yok ama dediğin gibi oyun motorları ile uğraşacaksan iş başka.
  17. owl.zfg

Dolar 7.40 ken ucuza sistem

Al.
  18. owl.zfg

İtopya-Teknoqueen Sistem Özelleştirmesi

Kasa hava almıyor.
  19. owl.zfg

5100 TL monitör dahil sistem.

İstersen bir dinle internetten. Jet motoru gibi çıkıyor bazı güç kaynaklarının sesi
  20. owl.zfg

5100 TL monitör dahil sistem.

Güç kaynağının ses problemi vardı sanki.
Top Bottom