Neler Yeni

Çözüldü✓ Masaüstü bilgisayar toplama

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Velat Arslan
Kendime incehesaptan 6700lük bilgisayar almak istiyorum ama etrafındakiler onunla sadece oyun oynayabilirsin YouTube veya Chrome gibi yerlere girerken genel kullanım bilgisayarından daha düşük performans alırsın i3 veya i5li bir şey alın dediler ne yapmalıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Ömer Hatay
Kendime incehesaptan 6700lük bilgisayar almak istiyorum ama etrafındakiler onunla sadece oyun oynayabilirsin YouTube veya Chrome gibi yerlere girerken genel kullanım bilgisayarından daha düşük performans alırsın i3 veya i5li bir şey alın dediler ne yapmalıyım?
Oyun oynarken bile cayır cayır performans veren cihaz YouTube ta altı üstü 1080p video izlerken mi takılacakmış, benim size tavsiyem bunu size söyleyenden PC konusunda bir daha asla fikir almamanız, o size fikir vermeye çalışırsa haklısın diyerek geçiştirmeniz yönünde olacaktır.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

LahmatsuDcr

80+ Silver
O arkadaşların kimler acaba :D

unicornkafasi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emirhan Keskin
Gene aklıma Namık Kemalin bi lafı geldi :D

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Gece gece beynim yandi oyunu açan youtube Chrome da mı sorun yaşayacakmiş onlari kâle almayın

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,627
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
O ne alakaymış yahu

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,636
İsim
Özgürcan
Oyun açabilen ama tarayıcı açamayan bilgisayar. Nice
oyun oynarken arkada youtube chrome acık kalmasından bahsetmıs yoksa banada dıger turlusu sacma geldı arkadaslar kendı ıslemcılerı ıle karıstırmıs herhalde 6700tl coklu ıslemlerde bı sıkıntı cıkarmayan r5 3600lu sıstem rahat toplanır

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
oyun oynarken arkada youtube chrome acık kalmasından bahsetmıs yoksa banada dıger turlusu sacma geldı arkadaslar kendı ıslemcılerı ıle karıstırmıs herhalde 6700tl coklu ıslemlerde bı sıkıntı cıkarmayan r5 3600lu sıstem rahat toplanır
Gene saçma :)

Top Bottom