Arama sonuçları: *

1. pejura

Çözüldü✓ Sizce bu sistem nasıl ??

23 K ya 3050 Ekran kartı hiç mantıklı gelmedi açıkcası.
  2. pejura

Hazır sistem tavsiyesi

Hocam tabi ki istediğini alabilirsin ancak i3 lü bir sistem alma derim ben. Yinede heveslenmişsin hevesini kırmayayım, bütçeni zorlamaya çalış, sağdan soldan borç iste, sonra sen rahat edersin. Yukarıda attığım sistemi almanı şiddetle tavsiye ederim. Seni uzun vadede en rahat ettirecek...
  3. pejura

Hazır sistem tavsiyesi

Şahsi fikrim monitörü idareten 2.el bile alabilirsin. Sistem fiyatları yükseliyor malesef.
  4. pejura

Hazır sistem tavsiyesi

Bütçeniz nedir ? Dolar kuru yükseliyor gibi duruyor. Sistemlerin üzerine ek maliyet biniyor. Bütçeniz uygun ise bunu tavsiye edebilirim. https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-5t11-rx6600xt/
  5. pejura

@Abdullah hacıgül abi duy sesimizi

@Abdullah Hacıgül kötü eleştiri, gizli hayranlıktır üstadım. Meyve veren ağaç taşlanır. Senin topladığın sistemlerin türkiyenin dört bir yanında kullanıldığını, insanlara kendi ailesinden birisi gibi güven verdiğini bazı kesimler kaldıramıyor olay o sadece :) Senin elinden gelenin fazlasını...
  6. pejura

DA G4 SİSTEM STOK PROBLEMİ

Bunların karakteri bozuk hocam. Ben genç kardeşlerim adına o kadar üzülüyorum ki. Sistem almak için gece gündüz uykusuz kalıp rüyalarına giren insanlar var. Böyle karaktersizlere nasip oluyor ya, var bu işte bir bit yeniği.
  7. pejura

Hocam ben sistem çıkmadan önce 3060 altı ekran kartı çıkarsa almayacağımı zaten belirtmiştim, ayrıca itopyadan sistem almayı asla düşünmüyorum. Sadece sizi düşündüğüm için yazdım. 60 bin kişi izlemiş videoyu. Sadece 1.000 Kişi almayı hedeflese 50-100 tane stok için o kadar masrafa değer mi sizce...
  8. pejura

15.000 TL Sistem önerisi lütfen çok acil.

Aynen öyle. 3060 lı sistemler 14.600 civarı satılıyordu gamegarajda. Şu resim 10 gün önce çekildi. Gerçekten böyle olunca bu sistem satan firmalara para kazandırmak istemiyorum. Ekran kartı harici alınca pahalıya gelmese 1 dakika şu sitelere firmalara para kazandırmam. Onlarında sonu gelecek az...
  9. pejura

Boşuna gitme derim şahsi fikrim. Gidip alamazsan bu mesajı tekrar okursun.
  10. pejura

20k ile 3060ti toplayabilir miyiz?

16-17 k bütçeye 3060 veya 6600 xt li sistemler vardı ortalama 15 gün önce, acele etmeyin rahatlıkla toplarsınız paranızı savurmayın 20 k yi 1660 süper olan sistemde var 3060 olan da var, sadece sakin kalarak inceleyin. 20 k 3060 lı sistem için rahatlıkla yetecek para.
  11. pejura

Çözüldü✓ 16kya topladığım sistem

Bu itopyada indirimli sistem bekleye bekleye bir hal olduk zaten, firmada çalışanlar bizim kadar girmiyordur siteye.
  12. pejura

Donanim Arşi̇vi̇ Ne Zaman Si̇stem Çikarir?

Dolar yükseldikçe yükseliyor. Çıldırmamak elde değil gerçekten. İnşallah mart'ın 15 i gibi donanım arşivi 15-16k bandında bir sistem çıkarır tek ümidim o kaldı artık.
  13. pejura

10-13K toplama sistem

Selamlar dostum, bende 15-16 k bandında sistem almayı hedefliyorum. Eğer vaktin varsa martın başına kadar bekle ve hazır sistemlerde ki indirimleri kovala. Örneğin şu sistem cuma günü 16.999 TL'idi. Şuan 2 günde 22k oldu. O yüzden sabırla bekle indirimli sistem kovala...
  14. pejura

15.000 TL Masaüstü Sistem Tavsiyesi

Ya faydalanan olursa tabii ki de ne mutlu bize ancak 250 küsür kişi içerisinde 1 tane kişi yazıyor, sistem öneriyor en azından destek olarak beğenip teşekkür etseler bu arkadaşımıza değil mi :)
  15. pejura

Fazlasıyla yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim. Forumda mesajı okuyan 100 kişi var cevap veren 1 kişi. Umarım sizde yakın zamanda hayatınızda olumlu anlamda şeylerle karşılaşırsınız. Mart ayının başına kadar bekleyeceğim zaten şu günlerde alırsam çok pahalıya almış oluyorum. O yüzden sabretmek...
  16. pejura

Kesinlikle haklısınız :) Ama indirimleri iyi kovalamak gerekiyormuş onu çok iyi anladım :D Sistem olursa yine size zahmet olmazsa buraya bırakın lütfen :) Aldığım zaman mutlaka buraya yazacağım
  17. pejura

Est. Asıl ben teşekkür ederim. Hediye olarak aldığım için, alacağım kişi sadece oyun oynuyor :) Biraz daha bekleyeyim 10-15 gün kadar daha sağlıklı olacaktır :)
  18. pejura

İnanın paliti hiç bilmiyorum ama siz önerirseniz gerçekten inanırım, samimiyetiniz bende öyle bir güven hissi oluşturdu. Çok fark etmiyorsa boş yere 2 k vermeyeyim.
  19. pejura

Peki sizce bu nasıl ? ROG Strix RTX 3060 İle bütçe toplamı 17,748TL yapıyor. Zaman açısından hiç acelem yok. Ortalama mart ayının 10'una kadar falan uygun sistem kovalayacağım :) Siz gözümü açtınız biraz teşekkür ederim :)
  20. pejura

Çok teşekkür ederim :) Eline koluna sağlık
Top Bottom