Neler Yeni

15.000 TL Masaüstü Sistem Tavsiyesi

pejura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet Can Eker
Merhaba arkadaşlar,

15.000 Bütçe ile sistem toplamak istiyorum.

Hazır sistemlere baktım 15.000'e ekran kartı olarak 1660'lı sistemde var 3060'lı sistemde mevcut. Olaylara çok hakim değilim.

Bütçe mi doğru kullanmak istiyorum.

Not : ( M2 SSD ve Sabit disk elimde mevcut. Sistem toplarken, veya hazır sistem önerirken, sabit disk veya ssd kullanmanıza gerek yok, o bütçeyi diğer parçalara ekleyebilirsiniz.)

@Abdullah Hacıgül

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,505
İsim
Oğuz Oğuz
Merhaba arkadaşlar,

15.000 Bütçe ile sistem toplamak istiyorum.

Hazır sistemlere baktım 15.000'e ekran kartı olarak 1660'lı sistemde var 3060'lı sistemde mevcut. Olaylara çok hakim değilim.

Bütçe mi doğru kullanmak istiyorum.

Not : ( M2 SSD ve Sabit disk elimde mevcut. Sistem toplarken, veya hazır sistem önerirken, sabit disk veya ssd kullanmanıza gerek yok, o bütçeyi diğer parçalara ekleyebilirsiniz.)

@Abdullah Hacıgül
Mesaj otomatik birleştirildi:

pejura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet Can Eker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem Cuma günü 16.999 TL bugün satın almak istediğim de 22 bin TL. Bu da demek oluyor ki. İtopyadan olağan şekilde uzak durmak lazım. Kesinlikle acayip soğuttular beni. Dolar 2 günde 5 Bin TL arttı mı ? Rezillik ya.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Sistem Cuma günü 16.999 TL bugün satın almak istediğim de 22 bin TL. Bu da demek oluyor ki. İtopyadan olağan şekilde uzak durmak lazım. Kesinlikle acayip soğuttular beni. Dolar 2 günde 5 Bin TL arttı mı ? Rezillik ya.
Hocam onun sebebi kampanyanın bitmiş olması. İtopyayla alakası yok. İndirimli fiyatı 17000 tl idi büyük ihtimalle. Mesela bu kasa : https://www.itopya.com/efe-uygac-mi...2060-oc-evo-6gb16gb-ddr4500gb-m2-ssdge_h16476 12999 TL idi indirimle. fiyatı arttı geri.

İtopyada indirim zamanları çok önemli hocam. Fiyatları normalde pahalı indirim ile ucuzlatıyorlar çok.

Bu arada hocam bugün kasa almak için en Ham gün felan haberiniz olsun. Bu akşam veya salı akşam stoklar yenilenir büyük ihtimalle. Fiyatlarda ucuzlar. Gamegaraj haftanın sistemlerine daha iyi bir şeyler ekleyebilir. Bence bekleyin.

pejura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet Can Eker
Hocam onun sebebi kampanyanın bitmiş olması. İtopyayla alakası yok. İndirimli fiyatı 17000 TL idi büyük ihtimalle. Mesela bu kasa : https://www.itopya.com/efe-uygac-mi...2060-oc-evo-6gb16gb-ddr4500gb-m2-ssdge_h16476 12999 TL idi indirimle. fiyatı arttı geri.

İtopyada indirim zamanları çok önemli hocam. Fiyatları normalde pahalı indirim ile ucuzlatıyorlar çok.

Bu arada hocam bugün kasa almak için en Ham gün felan haberiniz olsun. Bu akşam veya salı akşam stoklar yenilenir büyük ihtimalle. Fiyatlarda ucuzlar. Gamegaraj haftanın sistemlerine daha iyi bir şeyler ekleyebilir. Bence bekleyin.
Çok teşekkür ederim :) Eline koluna sağlık

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Çarşamba sabahı bir arkadaş için tüm siteleri tekrardan tarayacağım hocam. O zaman iyi bir sistem bulursam atarım size.
Gerçi şuanda da o kadar kötü sistemler yok gamegarajda. 3060 var hemen isterseniz. https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-5t11-rtx3060/

pejura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet Can Eker
Peki sizce bu nasıl ?

ROG Strix RTX 3060 İle bütçe toplamı 17,748TL yapıyor.

Zaman açısından hiç acelem yok.

Ortalama mart ayının 10'una kadar falan uygun sistem kovalayacağım :)

Siz gözümü açtınız biraz teşekkür ederim :)

1645457884384.png

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
Peki sizce bu nasıl ?

ROG Strix RTX 3060 İle bütçe toplamı 17,748TL yapıyor.

Zaman açısından hiç acelem yok.

Ortalama mart ayının 10'una kadar falan uygun sistem kovalayacağım :)

Siz gözümü açtınız biraz teşekkür ederim :)

Alıntıyı görüntüle
Rog strix için 2k vermek saçma

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Palitte gayet kaliteli marka hocam. bence sırf asus almak için daha fazla para vermeyin. Ama attığım sistemdeki anakartı ASUS anakarta çevirebilirsiniz.

pejura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet Can Eker
Palitte gayet kaliteli marka hocam. bence sırf asus almak için daha fazla para vermeyin. Ama attığım sistemdeki anakartı ASUS anakarta çevirebilirsiniz.
İnanın paliti hiç bilmiyorum ama siz önerirseniz gerçekten inanırım, samimiyetiniz bende öyle bir güven hissi oluşturdu. Çok fark etmiyorsa boş yere 2 k vermeyeyim.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Teşekkür ederim hocam :) Bu arada eğer rendering, photoshop, video editing gibi şeylerle uğraşıyorsanız daha güçlü bir CPU istersiniz büyük ihtimalle. https://www.gamegaraj.com/urun/champion-5t-12/ O durumda bunu alabilirsiniz. ama o işlerle uğraşmıyorsanız bence o sistem daha ucuza bulunması zor, bulunsa bile az stokla geleceği için alınamama ihtimali büyük.

pejura

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mehmet Can Eker
Teşekkür ederim hocam :) Bu arada eğer rendering, photoshop, video editing gibi şeylerle uğraşıyorsanız daha güçlü bir CPU istersiniz büyük ihtimalle. https://www.gamegaraj.com/urun/champion-5t-12/ O durumda bunu alabilirsiniz. ama o işlerle uğraşmıyorsanız bence o sistem daha ucuza bulunması zor, bulunsa bile az stokla geleceği için alınamama ihtimali büyük.
Est. Asıl ben teşekkür ederim. Hediye olarak aldığım için, alacağım kişi sadece oyun oynuyor :) Biraz daha bekleyeyim 10-15 gün kadar daha sağlıklı olacaktır :)

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hocam bu ay sonu alın bence en geç. Sonuçta Türkiye burası ne olacağı çok belli olmuyor. Bir anda dolar yine aralıkta fırladığı gibi fırlayabilir. Maksimum edeceğiniz kâr 1-2k olur. Alacağınız riske değer mi tartışılır tabi ki :D

Top Bottom