Arama sonuçları: *

1. P

Arkadaşlar bu pcyi alamayı düşünüyorum parçalar sizce nasıl

hocam 25k ya bana güzel bir pc topliyabilirmisin hazır varsada olur 3070li sistem
  2. P

Arkadaşlar bu pcyi alamayı düşünüyorum parçalar sizce nasıl

Arkadaşlar bu pcyi almayı düşünüyorum sizce parcalar nasıl hangisini değştiriyim
  3. P

Yüksek performansli pc önerisi

Ne zamana cıkartıcak hocam acaba
  4. P

herhangi bir tercih yok önemli olan max yüksek performans almak hangisi iyiyse
  5. P

Arkadaslar merhaba Butçe 20-23k arasi max 25 olabilir.Yüksek performans verebilicek en iyi sistemi onerebilirmisiniz sadece kasa
  6. P

Yeni aldigim bilgisayarimda akicilik olurmu

sistemde 200 fps veya daha fazla alamammı sabitlemeyi dusunmuyorum sadece drop yasamiyim yeter
  7. P

modartin yeni bilgisayari benim icin fps oyunu onemli 75 hz yi simdilik sikinti etmem kasma yapar diye korkuyorum
  8. P

Arkadaşlar iyi aksamlar elimde benq gw2270 modeli monitor var yeni bir kasa aldim yuksek fpste oyunlari oynarken nasil hissederim bilmiyorum surekli eski bilgisayarim gibi kasocak hissediyorum nasil olur acaba 75 hz e kadar destekliyor monitorum tum parayi kasaya verdik monitoru daha sonra...
  9. P

Hazır sistem yardım !

bu fiyata hazir sistemmi var yoksa sizmi toplayacaksiniz birde 2. el mi 0 mi sistem
  10. P

Hazır sistem yardım !

normal ssd yerine m.2 ssd koyabilirsin bence bana iyi gibi geldi ama bilen arkadaslarda yorumlarsa guzel olur bende alabilirim
  11. P

Ryzen 5 3600 + GTX 1660 SUPER sistem 8k ₺ eder mi?

max bukadar indi 7 yapsa alicaktim
  12. P

Ryzen 5 3600 + GTX 1660 SUPER sistem 8k ₺ eder mi?

Letgodan buldugum 3 aylik kasa 8 k istiyor ram GSKILL 8GB Ripjaws V Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 ssd WD 500GB Blue SN550 NVMe M.2 SSD (2400MB Okuma / 1750MB Yazma)
  13. P

ikinci el 6.5k ya Alınır mı? acil bakarmisiniz

monitorum var sadece kasa istiyorum
  14. P

buna 7 k verilirmi butcem max 7-7.5 k sistem onerebilirmisin
  15. P

6-7 bin arası f/p sistemi arıyorum

monitör haric suanda idarelik 75 hz monitörüm var 3-4 ay sonra alırım kasa aldıktan sonra monitörü sadece kasa
  16. P

letgoda 6.5 a Alınır mı? sistem arkadaslar
Top Bottom